ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες μας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 17:02

ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες μας!

 Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της χώρας κι ιδιαίτερα των νοσοκομείων και κέντρων υγείας των νησιών μας, αποτελεί η αναγνώριση του τιτάνιου έργου και της προσφοράς τους για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Οι άνθρωποι που μαζί με τους γιατρούς δοκιμάστηκαν σκληρότερα από τον καθένα μέσα στην πανδημία και τις αντίξοες συνθήκες που κλήθηκαν να δουλέψουν, έδωσαν και την ζωή τους σε πολλές περιπτώσεις για να φροντίσουν τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Σε τοπικό επίπεδο, οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες μας με αυταπάρνηση, ήθος κι ανιδιοτέλεια προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο και να θωρακίσουν το σύστημα υγείας στα νησιά μας, δουλεύοντας εξαντλητικά ωράρια και μέχρι τα όρια της εξουθένωσης, μόνιμοι ή συμβασιούχοι οι περισσότεροι και απλήρωτοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, νοιώθουμε την ανάγκη να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους με ένα μεγάλο ευχαριστώ και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα τους, όπως η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και η ένταξή τους στο καθεστώς των βαρέων κι ανθυγιεινών.

Παλέψαμε με θεούς και δαίμονες επί της διακυβέρνησης μας για να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια και να μπορούμε επιτέλους να κάνουμε πράξη τα παραπάνω και πολλά ακόμα που χρειάζεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αργοστόλι 12 Μαϊου 2021

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ


Ετικέτες: