EΔΑΚΙ: Περικοπή δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων στο Ληξούρι λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 15:57

EΔΑΚΙ: Περικοπή δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων στο Ληξούρι λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Ληξουρίου ότι αυτή τη στιγμή υφίστανται οικονομικές οφειλές του Δήμου Ληξουρίου προς την Εταιρεία μας, που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και αφορούν υπηρεσίες που παρείχαμε για
το έτος 2020.

Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις προς τους αρμόδιους φορείς αλλά και προσωπικά στον ίδιο τον Δήμαρχο κ Κατσιβέλη και παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε από την πλευρά τους, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία σχετική
ενέργεια για την εξόφληση των εν λόγω οφειλών.

Η ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ όλο αυτό το διάστημα και παρά τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, εκτέλεσε και συνεχίζει να εκτελεί ανελλιπώς το έργο και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους δημότες. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε σε περικοπή των υφιστάμενων δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών της εν λόγω περιοχής.

Με αυτή μας την κίνηση φροντίζουμε να εξοικονομηθούν πόροι (καύσιμα) για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στο σύνολο των Δήμων Κεφαλονιάς.

Ο ακριβής αριθμός των εβδομαδιαίων δρομολογίων θα καθοριστεί ύστερα από συνεννόηση με το οικονομικό τμήμα της Εταιρείας μας.

Για την ΕΔΑΚΙ ΑΕ – ΟΤΑ

Ο Πρόεδρος
Αργύρης Γαβριελάτος