Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφ/ωιας & Ιθάκης: Καταδικάζουμε το μέτρο της επίταξης - επιστράτευσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 10:03

Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφ/ωιας & Ιθάκης: Καταδικάζουμε το μέτρο της επίταξης - επιστράτευσης

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφ/νιάς και Ιθάκης καταδικάζει με το πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της Κυβέρνησης να επιβάλλει το μέτρο της επίταξης-επιστραύτεσης των εργαζομένων στα Μ.Μ.Μ, καταστρατηγώντας έτσι το δικαίωμα των εργαζομένων σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να προασπίσουν και να διατηρήσουν τα ελάχιστα εναπομείναντα εργασιακά και κοινωνικά τους δικαιώματα.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε δίπλα τους ,συμπαραστάτες στο δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην εξαθλίωση των εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού.
Θεωρούμε ότι το μέτρο της επίταξης για τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Μ είναι κτύπημα ενάντια στους αγώνες της εργατικής τάξης.Στόχος είναι η
τρομοκράτηση των εργατικών αγώνων και το όπλο αυτών των αντεργατικών πολιτικών της Κυβέρνησης και όσων την υπηρετούν, πρέπει να καταρριφθεί στην πράξη μέσα από τους αγώνες και την αλληλεγγύη των εργαζομένων και του Λαού.

Παλεύουμε καθημερινά για την άρση του μέτρου της επίταξης και δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους ταξικούς αγώνες μέχρι τα μέσα παραγω-γής να γίνουν Λαική εξουσία όπως είναι και οι συγκοινωνίες

.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ.ΔΙΑΚΑΤΟΣ                                    Γ.ΠΕΤΕΙΝΑΤΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250