Οι σημαντικότερες ειδήσεις του Σαββάτου (17/4)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 12:03

Οι σημαντικότερες ειδήσεις του Σαββάτου (17/4)

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της Τροχαίας για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε παιδιά στο Αργοστόλι

Το περιστατικό συνέβη στις 3 μ.μ. του Σαββάτου και ευτυχώς τα παιδιά που κάποια απο αυτά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο στην υγεία τους. 


Κορονοϊός - ΕΟΔΥ: 5 νέα κρούσματα στην Κεφαλονιά, 2.411 συνολικά, 837 διασωληνωμένοι και 67 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο (17/4)

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.411, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 313.444 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες.


Το «I LOVE KEFALONIA» στην τηλεόραση του ALPHA ! (VIDEO)

Στην δημοφιλή εκπομπή του ALPHA "Σαββατοκύριακό με τον Μάνεση" παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί φωτογραφίες του INKEFALONIA.GR από την εγκατάσταση του "I LOVE KEFALONIA" στην παραλιακή Αργοστολίου.


"Ξεκίνησαν οι συνδέσεις σε ολόκληρο το αποχετευτικό δίκτυo Πόρου - Τι δικαιολογητικά χρειάζεστε"

Στην παρούσα φάση, από τη διαδικασία των συνδέσεων εξαιρούνται μόνο τα φρεάτια-της οδούς Ελευθερίας περιοχή λεύκες κάτω από το νηπιαγωγείο ( από ξενοδοχείο Καμπίτση μέχρι και τον χείμαρρο), γιατί υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα που σύντομα και αυτό θα αποκατασταθεί.


Κεφαλονιά: 8 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και μη χρήση μάσκας - Επιβλήθηκαν πρόστιμα

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά


Στίβος: "Ασημένιος" ο Δημήτρης Αντωνάτος στο 6ο Κύπελλο Ρίψεων στην Θεσσαλονίκη

Μεγάλη επιτυχία για τον στίβο της Κεφαλονιάς, καθώς ο αθλητής της ΓΕΚ Δημήτρης Αντωνάτος, στη σφαιροβολία της κατηγορίας Κ18, κατέκτησε τη δεύτερη θέση με βολή στα 16,54 μέτρα.




00 inkefalonia general ad 300X250