Σε εξέλιξη η διαξαγωγή Rapid Test στις Λαϊκές Κατοικίες Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 22:14

Σε εξέλιξη η διαξαγωγή Rapid Test στις Λαϊκές Κατοικίες Αργοστολίου

Συνεχίζονται και σήμερα τα Rapid Test από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου και την Περιφέρεια.

Αυτή την φορά βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών.

Στην πλατεία των Λαϊκών Κατοικιών και από ώρα 09:00 με 12:00.

Στο test μπορούν να υποβληθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου που επιθυμούν να ελεγχθούν. Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα θα πρέπει να φοράτε μάσκα και να τηρείτε, κατά τον χρόνο της αναμονής σας απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου. Επιπλέον θα πρέπει: Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας, Να έχετε αστυνομική ταυτότητα, Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό τηλέφωνο) για την γνωστοποίηση τυχόν θετικού αποτελέσματος, Για τη μετακίνησή σας να έχετε στείλει sms με τον αριθμό 1 στο 13033.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.




336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250