Το Λιμενικό για το τραγικό συμβάν στον Άγιο Κωνσταντίνο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 11:31

Το Λιμενικό για το τραγικό συμβάν στον Άγιο Κωνσταντίνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας από ιδιώτη για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην περιοχή ''ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ'' ν. Κεφαλληνίας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ένας ιδιώτης δύτης, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα, καθώς και έναν εγκλωβισμένο άνδρα (α.λ.σ.) χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Με τη συνδρομή του πλωτού γερανού ''ΩΚΕΑΝΙΣ'' Ν.Α. 04, των βοηθητικών σκαφών ιχθυοκαλλιέργειας ''ΔΑΝΑΗ'' Λ.Α. 522 και ''ΚΕΦΑΛΟΣ ΙΙ'' Ν.Α. 560, καθώς και του ιδιώτη δύτη ανασύρθηκε το ανωτέρω όχημα με τον 24χρονο ημεδαπό επιβαίνοντα του, ο οποίος μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Αργοστολίου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Ετικέτες: