Ενημέρωση σχετικά με κρούσμα Κορονοϊού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 15:14

Ενημέρωση σχετικά με κρούσμα Κορονοϊού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

Ασυμπτωματική είναι η 10χρονη μαθήτρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, η οποία βρέθηκε θετική στον Κορονοϊό.

Η οικογένεια, μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του τεστ Covid στο οποίο υποβλήθηκε σε ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο, η ανήλικη μαθήτρια (είχε βρεθεί και ο πατέρας της θετικός και αυτός ασυμπτωματικός), με αίσθημα υπευθυνότητας, ενημέρωσε όλους τους αρμόδιους φορείς, το σχολείο, αλλά και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας για τις περαιτέρω ενέργειες.

Η μητέρα, η οποία είναι υγειονομικός και έχει κάνει ήδη το εμβόλιο κατά του Κορονοϊού, αλλά και το δεύτερο παιδί της οικογένειας, έκαναν επίσης τα τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Τόσο η 10χρονη μαθήτρια, όσο και ο πατέρας της - αμφότεροι όπως είπαμε ασυμπτωματικοί - θα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ολα ξεκίνησαν, όταν τα μέλη της οικογένειας, ενημερώθηκανσήμερα το μεσημέρι, ότι ο προμηθευτής που είχε έρθει τις προηγούμενες ημέρες απο την Αθήνα στην Κεφαλονιά και ήρθε σε επαφή με τον πατέρα της οικογένειας, βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό. Αμέσως όλα τα μέλη της οικογένειας έκαναν τα τεστ, με αποτέλεσμα να βρεθούν δύο μέλη της θετικά στον Covid-19.

Ευχόμαστε περαστικά σε αυτή την ξαφνική περιπέτεια.

Μεγάλη προσοχή, υπευθυνότητα από όλους μας και όχι σε αυτές τις στιγμές "ανθρωποφαγία". 

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR

 




00 inkefalonia general ad 300X250