Σωματείο Εργαζομένων σε Τουριστικά Επισιτιστικά ο Άγιος Μηνάς: "Παράσταση Διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ στο Αργοστόλι στις 12/2"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 13:22

Σωματείο Εργαζομένων σε Τουριστικά Επισιτιστικά ο Άγιος Μηνάς: "Παράσταση Διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ στο Αργοστόλι στις 12/2"

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ”

Παράσταση Διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ 12/2 10:30πμ

Είναι πλέον περισσότερο ξεκάθαρο από ποτέ ότι η κυβέρνηση και οι μεγαλοεργοδότες επιδιώκουν να μεταφέρουν την κρίση στις πλάτες μας, για άλλη μια φορά.

Οι εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού - επισιτισμού μετά από ένα καλοκαίρι που είδαν να μειώνεται δραματικά το ήδη χαμηλό τους εισόδημα, συνεχίζουν να βρίσκονται σε μια αβεβαιότητα, αδυνατώντας να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους σε ενοίκια,λογαριασμούς κ.α.

Οι δήθεν υποσχέσεις για παράταση του επιδόματος ανεργίας και έκτακτης επιδότησης σ'ένα τμήμα από όσους δεν επιδοτήθηκαν δεν είναι αρκετές για να καλύψουν ούτε τις βασικές μας ανάγκες.

Την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται να περάσουν νομοσχέδια που καταργούν όσα δικαιώματα μας απέμειναν στην δουλειά και την ασφάλιση, εμείς πρέπει να είμαστε απέναντι διεκδικώντας ένα αξιοπρεπές εισόδημα για όλους.

Όσο δεν κάνουμε πίσω, όσο δεν αποδεχόμαστε τα νομοσχέδια που ετοιμάζουν για μαζικές απολύσεις και εντατικοποίηση της δουλειάς μας,θα καταφέρνουμε νέες κατακτήσεις.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Διεκδικούμε εισόδημα 600€ για όλους τους ανέργους μέχρι να ξεκινήσουν την δουλειά τους.

Τα ξενοδοχεία, οι επισιτιστικές επιχειρήσεις , τα τουριστικά γραφεία, οι μεταφορείς

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Η διοίκηση του Σωματείου

 

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250