Ζαφειράτος - Αγία ευφημία : 4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 18:52

Ζαφειράτος - Αγία ευφημία : 4 μήνες μετά και έχουμε μια από τα ίδια

O πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επισημαίνοντας ότι εδώ και 4 μήνες παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές.

Ο πρόεδρος αναφερόμενος σε όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή του τόνισε ότι πρόσφατα ο Δήμος Σάμης προσέλαβε μηχανικούς, οι οποίοι έχουν αρχίσει κάποιες μελέτες. «Χωρίς μελέτες δεν γίνεται τίποτα. Είναι λίγοι όμως» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως ο δήμος έχει προσλάβει και επιπλέον προσωπικό για την καθαριότητα.

Ο κος Ζαφειράτος απαρίθμησε τα προβλήματα της περιοχής του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το λιμάνι έχει ακόμα προβλήματα, ο Μύρτος έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή. Πιστεύω όμως ότι θα είναι προσβάσιμος». Στα θετικά συγκαταλέγονται η λάσπη που έχει καθαριστεί από τον οικισμό και το γεγονός ότι έως το τέλος του μήνα θα έχει μπει η προσωρινή, στρατιωτική γέφυρα στο Χειμωνικό, ενώ αναμένεται να πέσει πίσσα σε στενά της Αγίας Ευφημίας.

Ο πρόεδρος κάλεσε όλους τους αρμόδιους να βοηθήσουν ώστε να γίνουν πιο γρήγορα όλα τα απαιτούμενα. «Να καθαριστεί το λιμάνι, να διορθωθεί το οδικό δίκτυο… Αν έχουμε άλλη μια πλημμύρα; Κονδύλια υπάρχουν, αλλά χωρίς μελέτες δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να γίνουν όμως έργα» κατέληξε.




00 inkefalonia general ad 300X250