Κεφαλονιά: Εξασφαλίστηκε ικανός αριθμός Rapid Tests για όσους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας επιθυμούν να ελεγχθούν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 11:01

Κεφαλονιά: Εξασφαλίστηκε ικανός αριθμός Rapid Tests για όσους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας επιθυμούν να ελεγχθούν

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την επανεκκίνηση της σχολικής σεζόν σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία και όπως ενημερωθήκαμε - και είναι σημαντικό - έχει εξασφαλιστεί ένας ικανός αριθμός Rapid Tests, ώστε όποιοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να να πάνε να κάνουν το τεστ για τον Covid-19.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο έλεγχος είναι προαιρετικός, ωστόσο όποιος εκπαιδευτικός το επιθυμεί (και ειδικά όσοι έρχονται από απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν κάνει το τεστ), έχει πλέον την δυνατότητα να ελεγχθεί, σε αυτή την… επανεκκίνηση της σχολικής σεζόν σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία.

Μάλιστα σήμερα, όπως ενημερωθήκαμε υπήρξε και επικοινωνία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς – Ιθάκης κ. Μάκη Κοκκόση με τον αν. Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Χρήστο Παυλάτο, με τον τελευταίο να ενημερώνει ότι έχει εξασφαλιστεί ένας ικανός αριθμός Rapid Tests, για όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να ελεγχθούν.

Τα rapid Tests θα γίνονται στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, ενώ παράλληλα λειτουργεί και η πλατφόρμα edu.testing.gov.gr, όπου υπάρχει η Φόρμα για δωρεάν ελέγχο COVID-19 αποκλειστικά για Εκπαιδευτικούς.

“Eίμαστε σε επαγρύπνηση για την διασφάλιση της υγείας των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων,  τώρα με την επανεκκίνηση των σχολείων” ήταν η δήλωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς – Ιθάκης κ. Μάκη Κοκκόση.

Ευχόμαστε η επανεκκίνηση να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και η σχολική σεζόν να ολοκληρωθεί, χωρίς άλλες διακοπές και πισωγυρίσματα.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του Inkefalonia.gr




00 inkefalonia general ad 300X250