ΤΕΙ : 2ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:39

ΤΕΙ : 2ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Αργοστόλι

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρες 18:00 - 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, το 2ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με θέμα Νομισματικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και καινοτομίες στα συστήματα πληρωμών και τις χρηματαγορές, με εισηγητή τον κ. Χρήστο Κατσάνη, Τραπεζικό Στέλεχος – Διδάκτορα Οικονομικών Επιστημών.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

 Ο εισηγητής

Ο Χρήστος Κατσάνης σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακά στη Σορβόννη, όπου έλαβε ένα D.E.S.S. (Diplôme dEtudes Superieures Specialisées) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένα D.E.A. (Diplôme dEtudes Approfondies) σε Τραπεζικά και υποστήριξε το Διδακτορικό του σε Τραπεζικά και Κεφαλαιαγορές.

Εργάσθηκε σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κατά τα τελευταία 30 χρόνια. Στην δεκαετία του 1980 ήταν συνεργάτης της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και αναπληρωματικό μέλος της Κ. Επιτροπής της European Banking Federation.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 κατείχε διευθυντικές θέσεις σε ελληνικές τράπεζες στα Βαλκάνια. Διετέλεσε πρόεδρος της Bulgarian Business Association και του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας. Επίσης κατά την περίοδο 2003 – 2008 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Βουλγαρικών Τραπεζών.

Είναι συγγραφέας διαφόρων μελετών, καθώς και του βιβλίου «Από τα Βαλκάνια στην Ευρώπη: Βουλγαρία με το βλέμμα ενός γείτονα».

Γνωρίζει 8 γλώσσες.


Ετικέτες: