ΑΝΕΖ : Δεχόμαστε πόλεμο για να διατηρηθεί το μονοπώλιο - Γιατί δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο Πόρος - Κυλλήνη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 13:15

ΑΝΕΖ : Δεχόμαστε πόλεμο για να διατηρηθεί το μονοπώλιο - Γιατί δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο Πόρος - Κυλλήνη

Σύμφωνα με τη σελίδα της ΑΝΕΖ στο Facebook «Το Ζάκυνθος Ι έφθασε το μεσημέρι της Κυριακής 06.01.2012 έξω από τον Πόρο, προκειμένου να εκτελέσει το εγκεκριμένο προγραμματισμένο δρομολόγιο Πόρος - Κυλλήνη στις 16:00. Μέσα στο λιμάνι βρισκόταν το Ιονίς. Με βάση το συνημμένο έγγραφο, επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς, το Ζάκυνθος Ι ζήτησε την απομάκρυνση του Ιονίς από το λιμάνι (σημείωση: η πρακτική αυτή υιοθετήθηκε μερικές μέρες ενωρίτερα, με αντίστροφους ρόλους, όταν απομακρύνθηκε από το λιμάνι Ζακύνθου το Ζάκυνθος Ι).


Τότε δόθηκε η πληροφόρηση ότι το Ιονίς ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ από το λιμάνι, διότι είχε ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, στις 16:30, ολοσχερώς παράνομο.
Το Ζάκυνθος Ι, συμμορφούμενο με τους κανόνες ασφάλειας, δεν μπήκε στο λιμένα του Πόρου και αναχώρησε για την Κυλλήνη, όταν πέρασε η ώρα απόπλου (16:00).
Το πλήρωμα του Ζάκυνθος Ι, μετά από την ταλαιπωρία που υπέστη από το πρωί και κατά τη διάρκεια που παρέμεινε εκτός του λιμένος του Πόρου, δήλωσε ότι αδυνατεί να συνεχίσει να αντεπεξέρχεται στα καθήκοντά του υπό αυτές τις προϋποθέσεις, που συνοψίζονται στον πόλεμο που υφίστανται οι ίδιοι και το καράβι, προκειμένου να διατηρηθεί το μονοπώλιο και στα δυο νησιά, ιδίως από τη στιγμή της ανακοίνωσης από την ΑΝΕΖ των εκπτώσεων στα εισιτήρια.»

Eπειδή για Δευτέρα - Τρίτη υπάρχει αναταραχή και η εκτέλεση των δρομολογίων στον Πόρο τίθεται σε αβεβαιότητα, καλό είναι το επιβατικό κοινό να συμβουλεύεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας την εταιρεία, πριν ξεκινήσει το ταξίδι

 

anez


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250