Βραβεύτηκε η ομάδα H2O Explorers του EΠΑΛ Αργοστολίου (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 09:56

Βραβεύτηκε η ομάδα H2O Explorers του EΠΑΛ Αργοστολίου (εικόνες/video)

Το ΕΠΑΛ Αργοστολίου κατέλαβε την πρώτη θέση στην δράση «At the School of Open Cohesion-ASOC»

Τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου που συμμετείχαν στην δράση «At the School of Open Cohesion-ASOC» και κατέλαβαν την πρώτη θέση!

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η ΕΥΔ Ε.Π. Ιονίων Νήσων στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Αργοστολίου.

Η ομάδα Η2Ο ΕXPLORERS (ΕΠΑΛ Αργοστολίου) κέρδισε την δράση της «At the School of Open Cohesion-ASOC», όπου οι μαθητές επέλεξαν και παρακολούθησαν ένα έργο που υλοποιήθηκε ή υλοποιείται στην περιοχή τους. Μέσω των εργασιών τους αναζήτησαν τις διαδικασίες υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων έργων και τρόπους για να επικοινωνήσουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Η πιλοτική εφαρμογή της δράσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκτιμάται ως επιτυχημένη και εύστοχη καθώς πέτυχε τους στόχους της, δηλαδή να διαχύσει στην κοινωνία τα οφέλη των συγχρηματοδοτούμενων έργων και να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στις έννοιες της πολιτικής συνοχής και της πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η τελική κατάταξη των ομάδων που συμμετείχαν από τα Ιόνια Νησιά:

⦁  Η2Ο ΕXPLORERS (ΕΠΑΛ Αργοστολίου)

⦁ CFU BRUSSAILORS (7o Γυμνάσιο Κέρκυρας)

⦁ THE TURTLE EXPLORERS (EΠΑΛ Ζακύνθου)

⦁ CASTLE UNITY (1ο ΓΕΛ Λευκάδας)

Υπέυθυνοι της ομάδας ήταν ο Διευθυντης του ΕΠΑΛ Μάκης Βασιλάτος, και οι καθηγητές Ελένη Κολαίτη και  Δημήτρης Δεληγιάννης. Ενώ οι μαθητές που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν ήταν οι:

Ισμήνη Αλιβιζάτου, Ηρώ Ματιάτου, Αρης Γιαλουμής, Αγγελος Κουτσιάς, Δημήτρης Μπάρκας, Ανδρέας Ποταμιάνος, Χάρης Λιβιεράτος, Νίκος Κρούσος, Αγγελος Πανταζάτος, Οδυσσέας Σταθάτος, Αννα Μαρία Δεσιμόνε, Γιασμήν Βαλλιανάτου, Χριστιαννα Σιδέρη, Ελευθερία Δανελάτου και Νίκος Κοκκόσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπάρξε και ψηφιακή παρουσία και σύνδεση με τα άλλα σχολεία, και τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων.

pjimage3

Παρόντες ήταν ο Αντιπερειφερειάρχης Σταύρος Τραυλός και η Αντιδήμαρχος Κρυσταλλία Μιχαλάτου που πραγματοποίησαν και τις βραβεύσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Σπύρος Σακαλής

{https://www.youtube.com/watch?v=zL8e1LyINIg}

IMG 6778 ΑντιγραφήIMG 6780 ΑντιγραφήIMG 6779 ΑντιγραφήIMG 6781 ΑντιγραφήIMG 6783 ΑντιγραφήIMG 6785 ΑντιγραφήIMG 6786 ΑντιγραφήIMG 6787 ΑντιγραφήIMG 6801 ΑντιγραφήIMG 6826 ΑντιγραφήIMG 6842 ΑντιγραφήIMG 6846 ΑντιγραφήIMG 6849 ΑντιγραφήIMG 6856 ΑντιγραφήIMG 6870 ΑντιγραφήIMG 6877 ΑντιγραφήIMG 6880 ΑντιγραφήIMG 6883 ΑντιγραφήIMG 6887 ΑντιγραφήIMG 6895 Αντιγραφή

Για περισσότερες εικόνες δείτε ΕΔΩ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250