Αργοστόλι : Μάγεψαν το κοινό οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:42

Αργοστόλι : Μάγεψαν το κοινό οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» (VIDEO)

Του Χρήστου Λαμπράκη Ένα μοναδικό μουσικό ακρόαμα υψηλής αισθητικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν χθες στο θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΚΕΔΗΚΕ, σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Κεφαλονιάς. Το πολυμελές ζακυνθινό μουσικό σύνολο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου  Γράψα , στέλνοντας το μήνυμα «Μεσόγειος μια  γειτονιά... ένα τραγούδι» , ερμήνευσε τραγούδια από τις χώρες της Μεσογείου, διαρκώς χειροκροτούμενο από το κοινό.

Στην έναρξη της εκδήλωσης  χαιρετισμούς απήφθηναν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ.  Άγγελος Κωνσταντάκης, η εκπρόσωπος της Π.Ε. Κεφαλονιάς κα Ειρήνη Στεφάτου και οι εκπρόσωποι των «Τραγουδιστάδων» κύριοι Σπύρος Καμπιώτης και Νίκος Κεφαλληνός και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Ζακύνθου κ. Γιώργος  Αρμένης και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Νίκος Ανουσάκης.

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η μουσική παράσταση ηχογραφήθηκε πιλοτικά από τους σπουδαστές του τμήματος  Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Οι «τραγουδιστάδες» επέλεξαν την Κεφαλονιά για την έναρξη της περιοδείας τους και θα συνεχίσουν με άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και μερικά αποσπάσματα στο VIDEO που ακολουθεί.

Ολόκληρη η συναυλία θα αναρτηθεί τις προσεχείς μέρες.

https://youtu.be/5xDHxCceUJY

{phocagallery view=category|categoryid=353|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250