Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε τον γιατρό στα Ραζάτα - Σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα (Ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 09:04

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε τον γιατρό στα Ραζάτα - Σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα (Ανανεωμένο)

"Τρομοκρατήθηκα γι' αυτό έφυγα" υποστήριξε στην αστυνομία 

Παραδόθηκε πριν από λίγο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς, ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε τον γιατρό στα Ραζατά

Πρόκειται για άνδρα 45 ετών. Στην κατάθεσή του, υποστήριξε πως εγκατέλειψε τον γιατρό Γιώργο Παπαδήμα, αφού τον είχε τραυματίσει με το αυτοκίνητό του, επειδή τρομοκρατήθηκε.

Ο γνωστός γιατρός έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και χθες μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διέυθυνση Κεφαλληνίας τονίζει τα εξής: 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στην Κεφαλονιά

Δικογραφία σχηματίστηκε, από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου, σε βάρος ημεδαπού οδηγού ι.χ.ε αυτοκινήτου, ο οποίος χθες (03-08-2020) το βράδυ στην επαρχιακή οδό Αργοστολίου - Σάμης, περιοχή Ραζάτα, τραυμάτισε ημεδαπό πεζό, εγκαταλείποντας, στη συνέχεια, το τόπο του ατυχήματος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, παρουσιάστηκε σήμερα (04-08-2020), στο Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250