Λειτουργεί από σήμερα ο μοριακός αναλυτής στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς - Αναστέλλεται η λειτουργία των ωρών επισκεπτηρίου στις κλινικές

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 10:49

Λειτουργεί από σήμερα ο μοριακός αναλυτής στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς - Αναστέλλεται η λειτουργία των ωρών επισκεπτηρίου στις κλινικές

 Ανακοινώνεται ότι από σήμερα 3 Αυγ. 2020, λειτουργεί στο Γ.Ν. Κεφαλληνίας ο μοριακός αναλυτής δειγμάτων για κορωνοϊό

Η εξέταση δειγμάτων για ανίχνευση του κορωνοϊού θα γίνεται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ιατρικής γνωματεύσεως επί τη βάσει συμπτωμάτων, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Το Γ.Ν. Κεφαλληνίας ευχαριστεί ιδιαιτέρως το Ίδρυμα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΗΣ ΒΕΡΓΩΤΗ,τόσο για την δωρεά του συνοδού μηχανήματος/θαλάμου,το οποίο παρελήφθη την Παρασκευή 31 Ιουλ 20, και αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση για την επεξεργασία των δειγμάτων με ασφάλεια για το προσωπικό και κατ’ επέκταση για την λειτουργία του μοριακού αναλυτή, όσο και για την διαχρονική και διακριτική υποστήριξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Αργοστόλι, 03 Αυγ. 2020

Από την Διοίκηση

του Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και Γ.Ν.ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ «Μαντζαβινάτειου»

Ανακοινώνεται ότι για λόγους προστασίας των ασθενών αλλά και των επισκεπτών από τον κίνδυνο μεταδόσεως λοιμώξεων στα νοσοκομεία από 03 Αυγ. 2020:

α. Αναστέλλεται η λειτουργία των ωρών επισκεπτηρίου στις κλινικές του Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.

β. Περιορίζεται η πρόσβαση στις κλινικές ΜΟΝΟΝ σε όσους, βάσει γνωμοδοτήσεως του θεράποντος ιατρού (ένα άτομο) και σχετικής αδείαςαπό το Νοσοκομείο, απαιτείται να συνεπικουρούν τον ασθενή κατά την διάρκεια της νοσηλείας του.

γ. Οι συνοδοί ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να παραμένουν στο Νοσοκομείο εφόσον παρουσιάζουν συμπτώματα λοιμώξεως ανώτερου αναπνευστικού.

δ. Ομοίως οι ίδιοι πρέπει να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστάσεως, απολυμάνσεως των χεριών και την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

(Τα ίδια μέτρα ισχύουν κατ’ αναλογία και στο Γ.Ν. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ)

Αργοστόλι, 03 Αυγ. 2020

Από την Διοίκηση

του Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και

Γ.Ν.ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ «Μαντζαβινάτειου»




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250