Σωματείο Εργαζομένων στα Τουριστικά και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Οι αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 09:35

Σωματείο Εργαζομένων στα Τουριστικά και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Οι αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ”

ΕΔΡΑ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ 119, 28100, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26710 22262, ΦΑΞ:26710 22290

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οι αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο

     Το σωματείο μας καταγγέλλει το απαράδεκτο αυτό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ που στόχο έχει την απαγόρευση των κινητοποιήσεων.

   Καλούμε κάθε εργαζόμενο να ξεσηκωθεί ενάντια σ'αυτό το νομοσχέδιο που προσπαθεί να φιμώσει τις φωνές μας. Οι εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις είναι ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε με αίμα. Δεν θα τους αφήσουμε να βάλουν αυτό μας το δικαίωμα στο γύψο.

   Χρησιμοποιούν αντεργατικά μέτρα προκειμένου να προστατευτούν από την οργή των εργαζομένων. Προσπαθούν να εξασφαλίσουν την σιωπή μας, για να περάσουν στο απυρόβλητο τις νέες επιθέσεις στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Δεν θα περάσει. Οι αγώνες μας δεν μπαίνουν στο γύψο.

   Θα ακυρώσουμε στη πράξη οποίο νομοσχέδιο επιτρέπει στο κάθε κατασταλτικό μηχανισμό να κρίνει τις κινητοποιήσεις μας παράνομες. Δεν θα επιτρέψουμε η αντίσταση των εργαζομένων να γίνει ποινικό αδίκημα.

Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250