Σημαντική πρωτοβουλία ΑΒ Βασιλόπουλου σε συνεργασία με την Πρόνοια του Δήμου Κεφαλονιάς για προσφορά προϊόντων σε άπορες οικογένειες

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 09:10

Σημαντική πρωτοβουλία ΑΒ Βασιλόπουλου σε συνεργασία με την Πρόνοια του Δήμου Κεφαλονιάς για προσφορά προϊόντων σε άπορες οικογένειες

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Πρόνοια του Δήμου Κεφαλονιάς ξεκίνησαν σήμερα τα Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος. Πρόκειται για μία κίνηση που απευθύνεται σε οικογένειες που πραγματικά είχαν ανάγκη από βοήθεια. Από αυτή την κίνηση προήλθαν και τα καλάθια με προϊόντα του ΑΒ, τα οποία από σήμερα θα ξεκινήσουν να μοιράζονται στις άπορες οικογένειες.

Τα προϊόντα που μπήκαν στο καλάθι είναι κρέας, πατάτες, κρεμμύδια, κρασί, ελαιόλαδο, σοκολατάκια, ρύζι, μαρούλι, μήλα, ντομάτα ζωμός, αναψυκτικό, φυσικός χυμός πορτοκάλι, σαββατιανό λευκό, ενώ το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος προσέφερε ξεχωριστά μαζί με κάθε καλάθι μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μαζί με τις θερμότερες ευχές για καλές γιορτές.

ΑΒ00019

Όπως μας δήλωσε η υπεύθυνη του καταστήματος Αργοστολίου κα Γιώτα Μοσχοπούλου: «Το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα μήνα, από 12 Νοεμβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου με κάθε αγορά προϊόντος ΑΒ προσφέρει ένα λεπτό για την δημιουργία καλαθιών για 3000 άπορες οικογένειες.

Το ΑΒ Αργοστολίου και ΑΒ Ληξουρίου ήρθαν σε επαφή με την Πρόνοια του Δήμου Κεφαλονιάς όπου και δόθηκαν δύο λίστες με 20 οικογένειες (10 στο Αργοστόλι και 10 στο Ληξούρι) που πραγματικά είχαν ανάγκη αυτά τα προϊόντα.

Από σήμερα Παρασκευή θα ξεκινήσει η διανομή και κάθε οικογένεια μπορεί να έρθει στο κατάστημα για να παραλάβει το καλάθι της».

Γιατί για κάθε οικογένεια αξίζει ένα γεμάτο Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι.

{phocagallery view=category|categoryid=338|limitstart=0|limitcount=0}

ΑΒ00015

ΑΒ00016




00 inkefalonia general ad 300X250