Χαιρετισμός Διονύση Λευκαδίτη την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Ανέγερση Σχολικού Συγκροτήματος 1ου και 2ου δωδεκαθέσιου Λυκείου Αργοστολίου»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 19:16

Χαιρετισμός Διονύση Λευκαδίτη την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Ανέγερση Σχολικού Συγκροτήματος 1ου και 2ου δωδεκαθέσιου Λυκείου Αργοστολίου»

Έστω από μακριά αισθάνομαι και σας εκφράζω την ιδιαίτερη χαρά μου για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Ανέγερση Σχολικού Συγκροτήματος 1ου και 2ου δωδεκαθέσιου Λυκείου Αργοστολίου», έργο το οποίο υπήρξε πολυετές όραμα και διεκδίκηση του Νομού μας.

Παραπέρα, αισθάνομαι και ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί επί της ως Νομάρχου θητείας μου ετέθη η σίγουρη για την υλοποίηση του οράματός μας βάση, με την αγορά του οικοπέδου των 11.000 τ.μ. επί του οποίου θα οικοδομηθεί το κτιριακό συγκρότημα. Είμαι υπερήφανος διότι το αγοραπωλητήριο συμβόλαιο φέρει την υπογραφή μου.

Τέλος, μαζί με την χαρά και την ικανοποίηση μου, οφείλω να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τότε επί της θητείας μου Αντινομάρχη, τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη στενό φίλο και συνεργάτη μου Σωτήρη Κουρή, ο οποίος με επιμονή και δυναμική συνέχισε την διεκδίκηση της υλοποίησης του οράματός μας και καθοριστικά συντέλεσε στην σημερινή ένταξη του έργου.
Δεχθείτε παρακαλώ την έκφραση της λύπης μου για την απουσία μου, την οποία μου επιβάλλουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Διονύσης Λευκαδίτης
Πρώην Νομάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250