Κ. Τσιμάρας στον Inkefalonia 103,9 για τα σοβαρά ζητήματα του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και τις δεσμεύσεις του διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 14:21

Κ. Τσιμάρας στον Inkefalonia 103,9 για τα σοβαρά ζητήματα του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και τις δεσμεύσεις του διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Κώστας Τσιμάρας, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, αναφορικά με την συνάντηση που έγινε στην Πάτρα με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

Ο κ. Τσιμάρας, αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Αναφέρθηκε

Στην πλατφόρμα προσλήψεων για 60 θέσεις εργαζόμενους επικουρικού προσωπικού νοσηλευτικής και 18 θέσεις για εργαστήρια, ακτινολογικό, μικροβιολογικό, εργαστήρια, γενικών καθηκόντων, διοικητικό προσωπικό.

Για τον Μοριακό Αναλυτή που θα έρθει στο Νοσοκομείο και όπως τόνισε – η παραγγελία του έγινε από τον διοικητή παρουσία του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων – και θα έχει την δυνατότητα να κάνει 60 τεστ την ημέρα ανίχνευσης Covid-19 με συνολική διάρκεια ανακοίνωσης αποτελέσματος τις 3 ώρες.

Για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, καθώς το Νοσοκομείο έμεινε με έναν Παθολόγο και έναν αναισθησιολόγο μετά τις παραιτήσεις δύο γιατρών αυτής της ειδικότητας.

Ακούστε όσα ειπώθηκαν από τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ Κεφαλονιάς. 

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250