Αγανάκτησε ο κόσμος – «Δεμένο» και σήμερα το πλοίο από Πόρο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 13:19

Αγανάκτησε ο κόσμος – «Δεμένο» και σήμερα το πλοίο από Πόρο

Δεχθήκαμε πάρα πολλά τηλέφωνα και μηνύματα εξαγριωμένων ταξιδιωτών, οι οποίοι αν και έφτασαν στο λιμάνι του Πόρου γνωρίζοντας πως επισήμως δεν υπάρχει απαγορευτικό απόλπου, τελικά δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.

Το πλοίο «Ιονίς» δεν πραγματοποίησε το προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα δρομολόγιό του για την Κυλλήνη, καθώς ο καπετάνιος έκανε στο λιμεναρχείο «ημερολογιακή εγγραφή» θεωρώντας ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει το πλοίο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Θα επαναλάβουμε και πάλι ότι ο καπετάνιος σωστά κρίνει και αποφασίζει για την κατάσταση του πλοίου και αν αυτό μπορεί να ταξιδέψει με αξιοπιστία, ωστόσο

υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που για πολύ σοβαρούς λόγους θα έπρεπε να περάσουν απέναντι, κάτι το οποίο φυσικά και δεν έγινε και το πλοίο παρέμεινε «δεμένο» στον Πόρο.

Μάλιστα, είναι το δεύτερο περιστατικό τις τελευταίες 15 ημέρες που αν και δεν υπάρχει επισήμως απαγορευτικό απόπλου, το πλοίο δεν εκτελεί το δρομολόγιο για Κυλλήνη, αυξάνοντας έτσι την αγανάκτηση των πολιτών, οι οποίοι πλέον δεν ξέρουν πότε και με πόσα μποφόρ «ανοίγει» η γραμμή.

Το θέμα αρχίζει να γίνεται πολύ σοβαρό και θα πρέπει να λυθεί άμεσα, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες.

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250