Στην Ιθάκη ο Βουλευτής - Συνάντηση εργασίας με Δήμαρχο και Έπαρχο Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 12:18

Στην Ιθάκη ο Βουλευτής - Συνάντηση εργασίας με Δήμαρχο και Έπαρχο Ιθάκης

 Συνάντηση εργασίας σήμερα (Σάββατο 23/5) το πρωί στο Δημαρχείο Ιθάκης μεταξύ του Βουλευτή του Νόμου κ. Παναγή Καππάτου του Δημάρχου και Επάρχου Ιθάκης,Προέδρου ΔΣ , Αντιδημάρχων.

Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομική ενίσχυση του Δήμου,τους επαγγελματίες καθώς και επαφές που θα γίνουν στα Υπουργεία το επόμενο διάστημα και αφορούν αναπτυξιακά έργα.

Γράφει στην σελίδα του στο facebook ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, ενω με ανάρτησή του και ο Επαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης τονίζει για την επίσκεψη του βουλευτή

Υποδέχθηκα σήμερα στο Επαρχείο Ιθάκης το Βουλευτή μας, τον ενημέρωσα για την πορεία ολοκλήρωσης του Λιμανιού μας και συζητήσαμε ευρύτερα θέματα του νησιού μας, το ζήτημα του τουρισμού και ιδιαίτερα τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης σε σχέση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα εν όψει του εναρξης της τουριστικής περιόδου και της σταδιακής άρσης των μέτρων που καθημερινά ανακοινώνονται.

Παρουσία του Δημάρχου Ιθάκης, του Προέδρου του Δ.Σ. και μελών του Επαρχιακού Συμβουλίου. Εν όψει της συνολικής άρσης της καραντίνας και της απελευθέρωσης μετακινήσεων και ταξιδιών προς τα νησιά, του προσέφερα ένα μικρής αξίας, αλλά συμβολικό και χρηστικό δώρο, την μάσκα προστασίας,

❤️ ΙΘΑΚΗ.

Με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος τονίζει αναφδορικά με την επίσκεψη

Χθες είχα τη χαρά να επισκεφθώ την Ιθάκη. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσο Γριμπαβιώτη, μετέβην στο Βαθύ και το Σταυρό.

Στις συναντήσεις με τον Έπαρχο κ. Θανάση Λιβιτσάνη, το Δήμαρχο κ. Διονύση Σταντίτσα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφανο Φιαμπόλη, περιφερειακούς συμβούλους και αντιδημάρχους, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα σημαντικότερα αναπτυξιακά ζητήματα που απασχολούν την Ιθάκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου συναντήθηκα και με τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Ιθάκης κ. Δενδρινό, σε μια περίοδο κρίσιμη για πολλούς συμπολίτες μας επαγγελματίες.

Τέλος, με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιθάκης κ. Παξινό, είχαμε συζήτηση σχετικά με την υγειονομική κατάσταση στην Ιθάκη στα πλαίσια και της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση τους ανθρώπους και τους φορείς της Ιθάκης και εύχομαι σύντομα να είμαστε σε θέση να συναντηθούμε χωρίς τους περιορισμούς που δημιουργεί ο κορονοϊός.

Με τιμή, Παναγής Καππάτος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

99127639 10163772072895533 5458824049335468032 n99297229 10163772072915533 8468732152505171968 n




00 inkefalonia general ad 300X250