Τηλε-εκπαίδευση στο 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 09:26

Τηλε-εκπαίδευση στο 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου

Σας ενημερώνουμε ότι στην Συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου στις 20-5-2020, ο Σύλλογος των καθηγητών του Σχολείου ομόφωνα αποφάσισε να στηριχτούν μαθησιακά, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά οι μαθητές που δικαιολογημένα απουσιάζουν από το σχολείο λόγω κορωνοϊού, με συνέχιση της λειτουργίας της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην πλατφόρμα e-class, που διαθέτει το ΥΠΑΙΘ.

Το υλικό όλων των διδασκόμενων μαθημάτων της φυσικής τάξης θα αναρτάται έως τη λήξη του σχολικού έτους 2019-2020 στην πλατφόρμα e-class και οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί θα παρέχουν την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη των απόντων μαθητών.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η παροχή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα Γαλλικά, στα Γερμανικά, στην Ιστορία και στα Μαθηματικά της Α’ τάξης από εκπαιδευτικούς του Σχολείου παρόλο που τελούν σε άδεια ειδικού σκοπού, καθώς και στην Ενισχυτική Διδασκαλία των Μαθηματικών.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να εξασφαλιστεί η συμμετοχή και η ισότιμη πρόσβαση των απόντων μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Βουτσινάς




00 inkefalonia general ad 300X250