Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 13:39

Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Aπό τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, τον Νοέμβριο του 2012, καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα: Συνελήφθησαν συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα για διάφορα αδικήματα εκ των οποίων τα πλέον σημαντικά αφορούσαν: • Κλοπές-διαρρήξεις

 Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, υπόθεση ληστείας σε βάρος 85χρονης ημεδαπής που έγινε την Τρίτη (06.11.2012) το πρωί στα Μαυράτα Κεφαλονιάς και συνελήφθησαν δύο 25χρονοι ημεδαποί και ένας 42χρονος, οι οποίοι αφού ακινητοποίησαν και φίμωσαν την 85χρονη της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά.
 Συνελήφθη την Πέμπτη (29.11.2012) το απόγευμα στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ανήλικος ημεδαπός Ρομά για διάρρηξη οικίας 65χρονης στα Τραυλιάτα Κεφαλονιάς, κατά την οποία αφαίρεσε χρήματα.
• Διακίνηση- κατοχή ναρκωτικών
 Συνελήφθησαν την Παρασκευή (02.11.2012) το βράδυ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο ημεδαπές ηλικίας 23 και 24 ετών για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (372,8) γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Παράλληλα στο πλαίσιο καταπολέμησης της παραβατικότητας και της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν:

• 82 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 17 επικίνδυνες
• 4 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος