Δημοφιλείς δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες κάθε Σαββατοκύριακο στον INKEFALONIA 103,9 με τα δικά τους podcast

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 10:16

Δημοφιλείς δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες κάθε Σαββατοκύριακο στον INKEFALONIA 103,9 με τα δικά τους podcast

Ο INKEFALONIA 103,9 σε συνεργασία με το pod.gr, το νέο εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη φέρνει στο ραδιοφωνικό αέρα της Κεφαλονιάς podcasts τα οποία αξίζει να ακούσετε.

Δημοφιλείς παρουσιαστές, άνθρωποι του θεάματος και των τεχνών επιμελούνται και παρουσιάζουν ηχητικές παραγωγές υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην ομάδα του pod.gr συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Παύλος Τσίμας, η Νίκη Λυμπεράκη, η Μάγια Τσόκλη, η Αθηναΐς Νέγκα, ο Σπύρος Μάλλης, η Μαρία Σολωμού, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Χριστίνα Βίδου, ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, και φυσικά ο ίδιος Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο INKEFALONIA 103,9 θα μεταδίδει ραδιοφωνικά Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00 επιλεγμένα podcast, η θεματολογία των οποίων θα εμπλουτίζεται διαρκώς.

PODCASTS ΚΥΡΙΑΚΗΣ 29/3

  • Η Μαρία Σολωμού ανοίγει το κεφάλαιο «ο έρωτας στις μέρες του κορωνοϊού». Όλα τα άλλα - και η ηλεκτρική σκούπα - μπορούν να περιμένουν.
  • Ο Γιάννησ Στάνκογλου εξομολογείται στον Λευτέρη Χαρίτο ότι, τώρα που #μένουμε_σπίτι, ζει την #καραντίνα χωρίς φόβο, με ψυχραιμία, παίζοντας ξανά μετά από δεκάδες ίσως χρόνια… επιτραπέζια! Ετοιμάζεται βέβαια και για τον ρόλο του στον «Προμηθέα», ενώ επιτέλους θα διαβάσει το «Μαγικό Βουνό».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250