Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων για την πειθαρχική δίωξη της εισαγγελέως Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 15:11

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων για την πειθαρχική δίωξη της εισαγγελέως Κεφαλονιάς

Ως Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κεφ/νίας & Ιθάκης πληροφορηθήκαμε (από την ιστοσελίδα Enikos.gr, 19/11/2012) την άσκηση πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλληνίας κ. Βικτωρίας Μαρσιώνη για το λόγο ότι σχολίασε θετικά κείμενο του συναδέλφου της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κ. Πενταγιώτη, το οποίο, κατά τη γνώμη μας, εξέφραζε την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού για τα τεκταινόμενα της μνημονιακής πραγματικότητας . Ως Άνθρωποι, που αποτελούμε τον παραπάνω Σύλλογο, ομόφωνα δηλώνουμε ότι το «σχόλιο» της κ. Εισαγγελέως δεν εναντιώνεται στο ΣτΕ ή στη Βουλή . Εναντιώνεται αυτών που ευθύνονται για το γεγονός ότι πεινάνε παιδιά, αυτών που ανάγκασαν συνανθρώπους μας να ψάχνουν την τροφή τους στα σκουπίδια, αυτών που με την πολιτική τους οδήγησαν (3.000 και παραπάνω) συμπολίτες μας στην αυτοκτονία.

Εναντιώνεται αυτών που βγάζουν την εργασία στο πεζοδρόμιο και τους εργαζόμενους στο κλαρί.

Εναντιώνεται αυτών που επαναφέρουν τον τρόμο της ανεργίας και την αθλιότητα της «ξεχαρβαλωμένης εργασίας».

Εναντιώνεται αυτών που παραβιάζουν, ανατρέπουν και προδίδουν το Σύνταγμα επικαλούμενοι μια «ανωτέρα βία» που όμως ακούν οι ίδιοι.

Το «σχόλιο» της κ. Εισαγγελέως πρόσθεσε ραχοκοκαλιά στην Ελευθερία του Λόγου και στην έννοια της Δημοκρατίας που υπενθυμίζει στους Έλληνες Πολίτες ποιοι πραγματικά είναι ή ποιο οφείλουν να είναι, πρόσθεσε ραχοκοκαλιά στο Σύνταγμα που κατάντησε κουρέλι στη «Δικτατορία των τόκων».

Ως άνθρωποι είμαστε τυχεροί που γνωρίζουμε την κ. Βικτωρία Μαρσιώνη.

Ως Δικαστικοί υπάλληλοι είναι Τιμή μας και Χαρά μας να συνεργαζόμαστε καθημερινά με την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΤΑ ΜΕΛΗ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παπαναστασάτου       Καλαφάτη Κων/να                          Κοσκινά Χρύσα

Ελένη                         Μπάρκουλας Ιωάννης       

                                 Κοσμάτου Πηνελόπη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250