Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες στον Πόρο(εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 10:11

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες στον Πόρο(εικόνες)

«ΒΛΕΠΩ, ΑΚΟΥΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ» Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η 3η διαδραστική ημερίδα με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ» στο Κοινοτικό Κατάστημα Πόρου, που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας, καθώς και το Βοήθεια στο Σπίτι (Δ.Ε. Ελειού - Πρόννων) Δήμου Αργοστολίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές, κ. Ζαπάντη Αναστάσιο, Δ/ντη Χειρούργο, κ. Γεωργούντζο Γεώργιο, Ιατρό Χειρουργικής Κλινικής, κα Κοκολίνη Βίκυ, Εκπαιδεύτρια του ΕΚΑΒ Πατρέων – Τομέα Κεφαλονιάς και κα Τσέβη Μελάνια, Διασώστρια – Πλήρωμα Ασθενοφόρου, οι οποίοι για ακόμα μια φορά παρείχαν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και ενημέρωσαν τους πολίτες για το σωστό τρόπο αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών, που μπορούν να συμβούν στην καθημερινότητά μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πόρου, κ. Γαλιατσάτο Οδυσσέα, για την άριστη συνεργασία.

Στην ημερίδα σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Ελειού - Πρόννων και Τουρισμού, κ. Κουρκουμέλης Νικόλαος και ο Διοικητής του «Μαντζαβινάτειου» Γ.Ν. Ληξουρίου, κ. Δημουλιός Δημήτριος.

Από τον Ιανουάριο θα προγραμματιστούν αντίστοιχες ημερίδες και σε άλλες περιοχές του νησιού, προκειμένου να ενημερωθούν-εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες πάνω στις Α’ Βοήθειες.

Υπό την αιγίδα του «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ» Γ.Ν. Ληξουρίου, του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και της Κοινότητας Πόρου.

Πόρος 1Πόρος 1Πόρος 1

 




00 inkefalonia general ad 300X250