Συνάντηση του Προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων με τον Βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 13:23

Συνάντηση του Προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων με τον Βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο

 Συνάντηση με τον Βουλευτή Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτο στο γραφείο του στην πρωτεύουσα, είχε πριν από λίγες ημέρες το προεδρείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων «Ο Άγιος Παντελεήμων».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Μαζαράκης και ο Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Καλαφάτης, εξέθεσαν στον Βουλευτή τα προβλήματα του χωριού μας και ζήτησαν τη συνδρομή του για την επίλυσή τους. Ειδικότερα, εστίασαν στην επιτακτική ανάγκη επέκτασης του Κοιμητηρίου που έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια αντοχής του, αλλά και στην βελτίωση του Κοινοτικής οδοποιίας που είναι παλαιά και σε αρκετά της σημεία προβληματική. Επιπλέον, του επισήμαναν το πάγιο αίτημα της επισκευής του παλαιού Δημοτικού Σχολείου των Πουλάτων, προκειμένου να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία για πολιτιστικές και άλλες χρήσεις.

Από την πλευρά του ο κύριος Καππάτος ανέφερε ότι θα αξιολογήσει τα προβλήματα και θα προσπαθήσει να συμβάλει στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου και των αρμοδιοτήτων του στην επίλυσή τους, πάντα βέβαια σε συνεργασία με τις αρμόδιες για τα εν λόγω θέματα αρχές. Επίσης εξέφρασε την επιθυμία να παραβρεθεί τόσο σε μια από τις προσεχείς εκδηλώσεις του Συλλόγου ώστε να έρθει σε επαφή με τα μέλη του, όσο και στην Γιορτή Παλαιού Χωριού τον Αύγουστο προκειμένου να γνωρίσει τα προσεισμικά Πουλάτα και να διασκεδάσει παρέα με τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας. Στη συνάντηση ήταν παρόν και ο συνεργάτης του Βουλευτή, κ. Γεράσιμος Ιλινόϊου – Τσουρούφλης, ο οποίος στις αρχαιρεσίες της Κυριακής εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Κεφαλονίτικων & Ιθακησιακών Σωματείων.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου, η οποία ελπίζουμε να αποφέρει σύντομα και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Πηγή: poulatakefalonias.gr