Μήνυμα της Αργυρώς Χαλιώτη για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού της

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 11:44

Μήνυμα της Αργυρώς Χαλιώτη για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού της

Μετά την περιπέτεια της υγείας μου και την τραγική κατάληξη που είχε για την οικογένεια μας με το χαμό του πρόωρα νεογέννητου παιδιού μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αργοστολίου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην δύσκολη αυτή κατάσταση, ενώ παράλληλα στάθηκαν δίπλα μας με ανθρωπιά και ευαισθησία.

Λυπούμαστε αφάνταστα που υπήρξαν ανυπόστατα δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και αυτό που εμείς βιώσαμε. Σε καμία περίπτωση η οικογένεια μας δεν επιρρίπτει ευθύνες στους ιατρούς του νοσοκομείου, ίσα ίσα που θεωρούμε ότι τύχαμε της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν τις δύσκολες αυτές στιγμές με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας  από ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού, αποκλειστική ευθύνη φέρει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία και είναι υποχρέωσή τους να πάψουν να θεωρούν ότι όπως τα πάντα στη χώρα μας, έτσι και η υγεία είναι προνόμιο των λίγων.

ΑΡΓΥΡΩ ΧΑΛΙΩΤΗ σύζυγος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ




00 inkefalonia general ad 300X250