Περιφέρεια: Εκδήλωση ενδιαφέροντος προς όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 14:30

Περιφέρεια: Εκδήλωση ενδιαφέροντος προς όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους  τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιφερειακή ενότητα Κεφαλληνίας

Η Δ/νση Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα το τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία  (Πολιτιστικούς Φορείς και Αθλητικoύς Συλλόγους ) που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε Κεφαλληνίας, να καταθέσουν τις προτάσεις – αιτήσεις  τους για συνδιοργάνωση με την Π.Ε στο πλαίσιο Πολιτιστικών και λοιπών δράσεων για το έτος 2020. Η Π.Ε. Κεφαλληνίας δεν επιτρέπεται να επιχορηγεί ή να στηρίζει οικονομικά δράσεις άλλων φορέων, παρά μόνο να συνδιοργανώνει με τοπικούς φορείς στο πλαίσιο πάντα της Πολιτιστικής Κοινωνικής και Οικονομικής Ανάπτυξης της περιοχής ( παρ. Η 11-19 άρθρο 186 του Ν. 3852/10 ). Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνει μόνο μέρος των δαπανών και όχι το σύνολο των δαπανών της δράσης.

  • Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει να είναι ευρείας απήχησης και να μην υπηρετούν αποκλειστικά τα μέλη ενός συλλόγου.
  • Να παρουσιάζουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και να συμβάλλουν στην πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.
  • Να προβάλλουν τον πολιτισμό την ιστορία ,τα τοπικά ήθη και έθιμα.
  • Να έχουν δωρεάν είσοδο και οι φορείς που αιτούνται να μην έχουν έσοδα από αυτές.

 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν 1. Αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων/Συλλόγων της ΠΕ Κέφαλληνίας και 2. Αίτηση συνδιοργάνωσης έως την 31 Οκτωβρίου 2019  στη Γραμματεία της ΠΕ Κεφαλληνίας στο 1ο όροφο .

Έντυπα Αιτήσεων  εγγραφής στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων/Συλλόγων καθώς και για την υποβολή αιτημάτων - προτάσεων συνδιοργάνωσης  μπορούν να παραλαμβάνουν από την Δ/νση Τουρισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού στον 1ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε Κεφαλληνίας.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι φορείς μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2671360508 και  2671360529

                                                                                         Η  προϊσταμένη του τμήματος

                                                                                        ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ