Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τους τρεις συλληφθέντες των Μαυράτων – Φίμωσαν με ταινία και αναισθητικό σπρέι την ηλικιωμένη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 11:37

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τους τρεις συλληφθέντες των Μαυράτων – Φίμωσαν με ταινία και αναισθητικό σπρέι την ηλικιωμένη

Στην εξιχνιαστή της ληστείας στην οικία της 85χρονος ηλικιωμένης στα Μαυράτα, προχώρησε η αστυνομία Κεφαλονιάς, η οποία συνέλαβε τρεις ημεδαπούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστες είναι (3) ημεδαποί ηλικίας, 25, 25 και 42 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Από τους προαναφερθέντες κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ημεδαπών για πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς από την συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Αργοστολίου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ημεδαποί την Τρίτη (06.11.2012) το πρωί αφαίρεσαν, με τη χρήση βίας από την οικία 85χρονης το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, χρυσαφικά και τιμαλφή

Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις συλληφθέντες κατά περίπτωση, ακινητοποίησαν και φίμωσαν την 85χρονη με ταινία και αναισθητικό σπρέι ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν από τους χώρους της οικίας της, τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι συλληφθέντες κατά την διάπραξη της ληστείας κατασχέθηκε καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργίας, της οπλοφορίας κατά συναυτουργίας, της απλής συνέργειας σε ληστεία & σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, οδηγήθηκαν χθες στην κ Εισαγγελέα πρωτοδικών Κεφαλληνίας και παραπέμφθηκαν στην κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας, από την οποία έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο Σάββατο.

To αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες

αυτικίνητο ληστείας




00 inkefalonia general ad 300X250