Συγχαρητήρια μηνύματα στο νεοεκλεγέντα Βουλευτή Παναγή Καππάτο (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 13:12

Συγχαρητήρια μηνύματα στο νεοεκλεγέντα Βουλευτή Παναγή Καππάτο (ανανεωμένο)

  • Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου μετά την εκλογή και ανάληψη των βουλευτικών σας καθηκόντων ως βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης σας εύχεται στο νέο βουλευτή μας κουράγιο και καλή δύναμη στα καθήκοντα του, καθήκοντα που είναι ναι μεν δύσκολα αλλά πάντοτε θα αποβλέπουν σε καλό του νομού μας.

Καλή Επιτυχία!

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Ο Πρόεδρος

 Λ. Νιφοράτος

  •  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης συγχαίρουμε τον συνάδελφο και πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθακής Παναγή Καππάτο για την εκλογή του ως Αντιπροσώπου των νησιών μας στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Ο συνάδελφος Παναγής Καππάτος, είναι άνθρωπος που ζει μέσα στην κοινωνία μας, γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών του νησιού μας πόσο μάλλον γνωρίζοντας άριστα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μαχόμενων δικηγόρων, της εξαντλητικής υπεροφολόγησης, των χρόνιων αγκυλώσεων λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης και της Δικαιοσύνης. Έχουμε βεβαία την πεποίθηση ότι οι προσπάθειές του θα κατατείνουν στην ανάδειξη και επίλυση των σχετικών ζητημάτων. Εμείς από πλευράς μας του ευχόμαστε ολόψυχα μια δημιουργική και ποιοτική βουλευτική θητεία. Είναι δε αυτονόητο ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα είναι αρωγός του οποτεδήποτε χρειαστεί την επιστημονική του, και όχι μόνον, συνδρομή σε κάθε θετική πρόταση και ενέργεια προς το δύσκολο έργο της βελτίωσης της καθημερινότητας όλων μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας και Ιθάκης

  • Εμπορικός Συλλογος Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ» συγχαίρει για την εκλογή του τον βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κύριο Παναγή Καππάτο, και του εύχεται μία γόνιμη θητεία με αποτελεσματικό έργο, το οποίο έχει ανάγκη ο τόπος μας και ο κλάδος του εμπορίου.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να συνεργαστούμε, προκειμένου να γνωστοποιούμε και να επιλύουμε προβλήματα της τοπικής αγοράς.

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος,

Νιφοράτος Ιάκωβος

  • Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ» συγχαίρει το μέλος του Γιώργο Σπ. Κοκκόλη για τον  έντιμο αγώνα του στις Εθνικές Εκλογές για την διεκδίκηση της έδρας Κεφαλλονιάς – Ιθάκης. Το ήθος, ο πολιτικός του πολιτισμός και ο πολιτικός του λόγος πραγματικά ξεχώρισαν.

Γιώργο μας το μέλλον σου ανήκει!

Συγχαίρουμε επίσης τον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του για το καλό των Νησιών μας.

  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης , συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή των Νησιών μας , Παναγή Καππάτο και του εύχεται Καλή Επιτυχία στο έργο του , γόνιμη & δημιουργική θητεία.

Η Ομοσπονδία μας ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία στον νευραλγικό τομέα του Τουρισμού, που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Στην προσπάθεια σας αυτή θα είμαστε αρωγοί με προσπάθειες και θέσεις για την ανάπτυξη και το καλό των Νησιών μας.

Για το Δ.Σ της Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.Ι

ο Πρόεδρος

Ατσάρος Δημήτριος

  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ» συγχαίρει το μέλος του Γιώργο Σπ. Κοκκόλη για τον  έντιμο αγώνα του στις Εθνικές Εκλογές για την διεκδίκηση της έδρας Κεφαλλονιάς – Ιθάκης. Το ήθος, ο πολιτικός του πολιτισμός και ο πολιτικός του λόγος πραγματικά ξεχώρισαν.

Γιώργο μας το μέλλον σου ανήκει!

Συγχαίρουμε επίσης τον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του για το καλό των Νησιών μας.

  • Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας και σας ευχόμαστε κάθε πρόοδο και ευημερία για το σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε.

Με την πεποίθηση ότι ως κυβερνητικός Βουλευτής θα εργαστείτε για την πρόοδο του νησιού μας και θα σταθείτε aρωγός στην επίλυση των προβλημάτων της Αυτοδιοίκησης, σας ευχόμαστε μια γόνιμη και παραγωγική θητεία. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία για το καλό του νησιού μας.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Παρίσης

Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

  • Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα βουλευτή των νησιών μας κύριο Παναγή Καππάτο και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Σαν Ένωση θα σταθούμε αρωγός στην προσπάθειά του και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει μια στενή συνεργασία μεταξύ μας, προκειμένου από κοινού να προωθηθούν και να λυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα απασχολούν τον τουριστικό κόσμο των Νησιών μας  και προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.

  • Πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Α. Παντελειός

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Παναγή Καππάτο και να του ευχηθούμε μια καλή και δημιουργική θητεία.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε τεχνικό ζήτημα και ευελπιστούμε σε μια ωφέλιμη για τα νησιά μας συνεργασία.

  • Πρόεδρος Επιμελητηρίου, κ. Σ. Σπαθής

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ευχόμαστε  θερμά συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα βουλευτή των νησιών μας, Παναγή Καππάτο. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του,  σε μια προσπάθεια να επέλθει η  ανάπτυξη και η  ευημερία των νησιών μας. Στη προσπάθεια αυτή θα είναι αρωγός, όπου χρειαστεί,  το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με σκοπό πάντα την διεκδίκηση των συμφερόντων  των επαγγελματιών του τόπου μας.

  • Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα βουλευτή Κεφαλονιάς& Ιθάκης Παναγή Καππάτο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό των νησιών μας. 
Ευχαριστούμε την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για όσα προσέφερε στα νησιά μας κατά τη θητεία της και την αγαστή συνεργασία που είχαμε.

  • κ. Αριστοτέλης Μπατιστάτος

Συγχαίρω θερμά τον βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτο για την εκλογή του. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι ανά πάσα στιγμή δίπλα του σε κάθε θετικό βήμα για την πρόοδο και την κοινωνική ευημερία των νησιών μας. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου παραμένει ο αδιαμφισβήτητος εκφραστής της κεντροαριστεράς, από σήμερα ξεκινάει ένας νέος αγώνας μέσα από θεσμική, ποιοτική και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού με οργανωτική ανασυγκρότηση, εξωστρέφεια, θετικό πολιτικό λόγο και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Αυτό θέλει η κοινωνία από εμάς, αυτό μας έδειξε και αυτό θα κάνουμε. Εύχομαι ολόψυχα στον κ. Παναγή Καππάτο υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στο κοινοβουλευτικό του έργο!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250