Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 20:34

Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

 

 Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην δεύτερη προεκλογική της συνέντευξη.

Παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 εβδομάδες να κάνει κάποιος προεκλογικό αγώνα και μετά από όλα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Έχει εντοπίσει μετά από τις περιοδείες της πολλά προβλήματα σε όλη την Κεφαλονιά και ανέφερε πως πρέπει να γίνει μια συγκεκριμένη ανάλυση και να μπουν προτεραιότητες. Αυτά που έχει εντοπίσει πάντως η ίδια είναι το οδικό δίκτυο, η υγεία, η παιδεία, ο πρωτογενής τομέας- κτηνοτροφία. Στην υγεία στάθηκε περισσότερο καθώς είναι μεν το πιο σημαντικό κομμάτι , αλλά επισκέφθηκε και το νοσοκομείο και είδε από μόνη της την κατάσταση.

Ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία και η ίδια έχει σκοπό να σκύψει πάνω από κάθε πρόβλημα και να ξεπεράσει κάθε γραφειοκρατικό κώλυμα που μπορεί να υπάρξει.
«Χρειαζόμαστε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά καλώντας μάλιστα τον κόσμο να ψηφίσει με σύνεση, χωρίς θυμό και να κρίνει με ψυχραιμία ποιος είναι κατάλληλος για να βρίσκεται στην θέση του βουλευτή.

Πηγή:
http://www.965.gr/archives/935

https://www.youtube.com/watch?v=Q7V-IGONvWo