Παναγής Καππάτος: Θα πολεμήσω και θα συγκρουστώ για το καλό του τόπου μου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 13:12

Παναγής Καππάτος: Θα πολεμήσω και θα συγκρουστώ για το καλό του τόπου μου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι  η θέα» με τον Δημήτρη Αλοίζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, βρέθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου ο υποψήφιος  Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος.

Η συζήτηση ξεκίνησε με ερώτηση του παρουσιαστή για κεντρική προεκλογική ομιλία της ΝΔ στην Κεφαλονιά και πότε θα πραγματοποιηθεί. Ο κ. Καππάτος ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο επίσημα από το κόμμα και κατά τη γνώμη του υπογράμμισε ότι ο κόσμος δεν θέλει πλέον τις μεγάλες συγκεντρώσεις,  προτιμά τις μικρές συναντήσεις για πιο άμεση επαφή με τους υποψηφίους. Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου των υποψηφίων στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε καθώς και παρουσίαση τους  πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο mediterranee, πρόσθεσε.

Οι υποψήφιοι πραγματοποιούν περιοδείες καθημερινά και έρχονται σε επαφή με τους πολίτες των νησιών και ο  ίδιος θέλησε μέσα από την εκπομπή να ζητήσει συγγνώμη στους κατοίκους των χωριών που δεν έχει προλάβει να επισκεφθεί, λόγω  του περιορισμένου χρόνου που διαθέτει. Ωστόσο τόνισε ότι έχει καλύψει πολύ σημαντικό εύρος σχεδόν όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Μετά λύπης του, μέσα από τις περιοδείες των τελευταίων ημερών έχει δει από κοντά  την τραγική εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάτοικοι πολλών περιοχών του Νομού σε όλους τους τομείς. Στην Υγεία, την παιδεία, τις υποδομές, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ανεργία αλλά και στον πρωτογενή τομέα.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του τόνισε ότι δεν επιλέχθηκε τυχαία ως υποψήφιος Βουλευτής καθότι η ΝΔ τον προετοίμαζε τα τελευταία 3 χρόνια, περνώντας από εντατική εκπαίδευση. Δεν γνώριζε όμως ότι θα καταφέρει στο τέλος να επιλεγεί  για να  βρίσκεται στην θέση του υποψήφιου Βουλευτή για τα νησιά μας.  

«Πρέπει να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Την έχουμε χάσει από το 2010. Να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος εκτός μνημονίων και κρίσης».

Εν συνεχεία, έκανε μια σύντομη αναφορά για τα χρόνια του βίου του στην Κεφαλονιά. «Έχω περάσει όλη μου τη ζωή στην Κεφαλονιά. Γνωρίζω τους συμπολίτες μου, μαζί περνάμε όλες τις εποχές του χρόνου. Μαζί περπατάμε ακόμη και το χειμώνα στους έρημους δρόμους των νησιών μας. Έχουμε κοινά βιώματα. Αυτά τα βιώματα θα προσπαθήσω να μεταφέρω στην κεντρική διοίκηση σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να δώσουμε λύσεις. Θα είμαι το μάτι και το αυτί των συμπολιτών μου για τη Βουλή και της Βουλής για τους συμπολίτες μου. Έχω τις δυνατότητες να πολεμήσω ακόμη και να συγκρουστώ όπου χρειάζεται για το καλό του τόπου μου».

Τέλος, κάλεσε όλους τους συμπολίτες του να προσέλθουν την Κυριακή 7 Ιουλίου στις κάλπες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία για ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης, όπως είπε. Για μια καθαρή πολιτική, εντελώς διαφορετική από αυτές που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Για να επανέλθει το χαμόγελο που έχει χαθεί.

«Ζητώ να με τιμήσουν οι συμπολίτες μου με την ψήφο τους. Γνωρίζουν το παρελθόν μου. Δεν θα τους απογοητεύσω με την προσφορά μου στα νέα μου καθήκοντα».

Πηγή: 965.gr