Δήλωση υποψηφιότητας Χριστίνας Μαρούλη με το «ΜέΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 09:43

Δήλωση υποψηφιότητας Χριστίνας Μαρούλη με το «ΜέΡΑ25» του Γιάνη Βαρουφάκη

 

 Κεφαλονίτισσες και Κεφαλονίτες

Γεννημένη στην Αθήνα , με ρίζες από την Κεφαλονιά και μόνιμος κάτοικος στο νησί για 25 συνεχόμενα χρόνια αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του ΜέΡΑ25 για την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Ζώντας στην Κεφαλονιά και ως καθηγήτρια κλασσικού χορού ήρθα σε επαφή με πάρα πολλές οικογένειες και πολίτες που μου εκμυστηρεύονταν όλα αυτά τα χρόνια τα προβλήματά τους και τις δυσκολίες που είχαν στη ζωή τους αφού οι επιλογές των κεντρικών κυβερνήσεων τους είχαν καταστήσει ανίκανους να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες τους. Ιδιαίτερα μετά τα επαναλαμβανόμενα μνημόνια όλων των τελευταίων κυβερνήσεων η λιτότητα κατάφερε να γονατίσει τους συμπολίτες μας αφήνοντάς τους έρμαια στις αποφάσεις δεξιών και αριστερών κομμάτων.

Ήρθε η μέρα που με εντιμότητα και αξιοπρέπεια ακολουθώντας τις γραμμές του ΜεΡΑ25 και τις προτάσεις του έγκριτου οικονομολόγου κ. Γιάνη Βαρουφάκη, που σχεδόν όλη η επιστημονική οικονομική κοινότητα σέβεται, όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν. Όλοι μαζί , αποφασιστικά και ρεαλιστικά θα πρέπει να μην υπακούσουμε στις προσταγές των μεγάλων κομμάτων που μας θέλουν να επιλέξουμε μεταξύ δύο ή τριών από αυτά.

Είμαι αποφασισμένη να δράσω, να αντιδράσω και να υποστηρίξω όλους εμάς όταν χρειαστεί και όπου χρειαστεί μέσα από το ΜεΡΑ25 και τις ρεαλιστικές προτάσεις του για τα κύρια θέματα που μας αφορούν.

Στις επόμενες εκλογές την Κυριακή 7 Ιουλίου αυτή η φωνή, η φωνή του ΜεΡΑ25 πρέπει να είναι στη Βουλή για να μην είμαστε πια η χρεοδουλοπαροικία που απειλεί την Ελλάδα με ερημοποίηση! Αυτή η μακρά μνημονιακή νύχτα πρέπει να τελειώσει! Και θα είμαστε εμείς που θα το κάνουμε αυτό! Όχι όσοι έφεραν τα μνημόνια και όσοι τα διατήρησαν. Ας είναι πια το όχι ένα ΟΧΙ και το ναι να είναι ΝΑΙ. Ξεκάθαρα με θάρρος απέναντι σε όποιον μας αντιμετωπίζει σαν χρεοδουλοπαροικία. Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε ΜεΡΑ25 για να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά μας και την Ελλάδα!!

Χριστίνα Μαρούλη

Υποψήφια Βουλευτής Κεφαλονίας και Ιθάκης

με το πολιτικό κόμμα ΜεΡΑ25




00 inkefalonia general ad 300X250