«Κραυγή αγωνίας» για το θέμα της στέγασης από τους φοιτητές!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:33

«Κραυγή αγωνίας» για το θέμα της στέγασης από τους φοιτητές!

Ο πρόεδρος των φοιτητών Στέλιος Παπάζογλου στον Inkefalonia 103,9

Ο πρόεδρος των Φοιτητών του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Στέλιος Παπάζογλου μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, για τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές που σπουδάζουν στην Κεφαλονιά.

Ήταν μία «κραυγή αγωνίας» από τον πρόεδρο των φοιτητών, καθώς το πρόβλημα στέγασης γιγαντώνεται στο νησί μας μήνα με τον μήνα. Όπως κατήγγειλε, «είτε οι φοιτητές δεν βρίσκουν σπίτια για να ενοικιάσουν, είτε αναγκάζονται να φύγουν από τα σπίτια την περίοδο των εξετάσεων, ώστε οι ιδιοκτήτες να τα χρησιμοποιήσουν στην γνωστή τουριστική πλατφόρμα, είτε αυξάνοντας σε υπερβολικό βαθμό η τιμή στο ενοίκιο».

Μάλιστα, ο πρόεδρος των φοιτητών τόνισε πως το πρόβλημα αυξάνεται μήνα με τον μήνα και ως τώρα δεν έχουν ενδιαφερθεί για να δώσουν λύση στο ζήτημα οι αρμόδιες αρχές.

Όπως επεσήμανε, αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό, ίσως επηρεάσει την μελλοντική προσέλευση των φοιτητών στο νησί της Κεφαλονιάς.

Ο Στέλιος Παπάζογλου, είπε ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα. Για την ζωή στην Κεφαλονιά, για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, για το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών που σπουδάζουν στο νησί. 

Ακούστε τα παρακάτω.

 

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250