Ευχαριστήριο για το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 10:12

Ευχαριστήριο για το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις "Χριστουγεννιάτικο Όνειρο", για πρώτη φορά στο νησί μας, αφού οι παραστάσεις - γιορτές παρουσιάστηκαν και στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι και στην Σάμη και οι οποίες ήταν δωρεάν για όλους!

Συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας ήταν η Π.Ε. Κεφαλληνίας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την ιδέα και μας εμπι- στεύτηκε το όλο εγχείρημα, αλλά και η ΠΕΔΙΝ με τον πρόεδρό της Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίση.

Πολύτιμη και η βοήθεια του Αντιδήμαρχου Παλικής κ. Γιώργου Κατσιβέλη που ήταν πανταχού παρών , κοντά μας στο Ληξούρι και της ΚΕΔΗΚΕ και του Άγγελου Κωνστα- ντάκη (προέδρου).

Μεγάλη η βοήθεια και του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΙΓΙΑΛΟΣ" της Σάμης.

Φυσικά, τον Γεράσιμο Γαλανό και την Ελισάβετ Καγκελάρη που επωμίστηκαν το δύσκολο έργο της παρουσίασης των εκδηλώσεων , την Ελένη Λουκέρη που επιμελήθηκε την μουσική επένδυση, τον Όθωνα Κουταβά που φώτισε τους χώρους, τους εθελοντές μας - τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του – και τέλος τον εικαστικό Κοσμά Κρούσσο , που είχε όλη την μελέτη, οργάνωση , επίβλεψη και κατασκευή των σκηνικών.

Eυχαριστούμε και τα τοπικά ΜΜΕ, που κάλυψαν και προέβαλαν τις εκδηλώσεις.

Όμως, εκτός από τους φορείς, που είναι απαραίτητοι αρωγοί σε τέτοιου μεγέθους προσπάθειες, "κλειδί" στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων ήταν η οικονομική βοήθεια των ιδιωτών χορηγών μας και τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

xorigoi




00 inkefalonia general ad 300X250