Πρόσφεραν αγάπη στο Γηροκομείο Ληξουρίου! (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 11:08

Πρόσφεραν αγάπη στο Γηροκομείο Ληξουρίου! (εικόνες)

Μέρες γιορτινές κανείς δεν ξεχνά τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας... 

Μέρες γιορτινές κανείς δεν ξεχνά τους συντοπίτες μας της τρίτης ηλικίας που έχουν βρει θαλπωρή και αγάπη στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου. Στις νέες υποδομές τους δέχθηκαν φέτος τα δώρα και τις ευχές του κόσμου.

Συγκεκριμμένα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαντζαβινάτων κ Πέτρος Βιτωράτος, μαζί με συγχωριανούς του αλλά και τον Αντιπρόεδρο του ΠΣ "Κουνόπετρα" κ. Γιώργο Έρτσο επισκέφτηκαν το Γηροκομείο της πόλης μας προσφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Εκεί τους υποδέχτηκε η Πρόεδρος των ΦΙΛ κα Χριστίνα Τσαγκαράτου-Βαλσαμου, ο Διευθυντής κ Γεράσιμος Γερουλάνος, προσωπικό των ΦΙΛ και αρκετοί από τους ηλικιωμένους μας.

Η Πρόεδρος τους καλοδέχτηκε και αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους αλλά και για τα πράγματα που πρόσφεραν στο Ίδρυμα, τους ενημέρωσε ότι αυτήν την στιγμή έχουν 29 κλίνες που πρόσφερε η Αστική μή κερδοσκοπική εταιρεία "Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Συμφερουπόλεως". Απομένουν άλλες 13 κλίνες να αντικατασταθουν.

Μάλιστα κάποια από τα μέλη της ομάδας των Μαντζαβινάτων τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα και εισέπραξαν αρκετά χειροκροτήματα.

Τους αποχαιρέτησαν με ευχές για καλά Χριστούγεννα και μιά υγιή χρονιά

Πηγή: Lixouri.gr 

girokomeio lixouri kounopetra kai neol10girokomeio lixouri kounopetra kai neol11girokomeio lixouri kounopetra kai neol13girokomeio lixouri kounopetra kai neol18girokomeio lixouri kounopetra kai neol19girokomeio lixouri kounopetra kai neol21girokomeio lixouri kounopetra kai neol24girokomeio lixouri kounopetra kai neol25


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250