Για 15η χρονιά το «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Ναυτικό Μουσείο θυμάται: Τιμώμενο νησί για το 2018 η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 16:30

Για 15η χρονιά το «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Ναυτικό Μουσείο θυμάται: Τιμώμενο νησί για το 2018 η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ναυμαχία της Ναυπάκτου – του Ιονίου – 1571

Η επιτυχία των εκδηλώσεων της Κολοσσιαίας Ναυμαχίας της Μεσογείου, όπως την χαρακτηρίζουν αυτή της Ναυπάκτου – του Ιονίου – 1571, ήταν μοναδική, κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων, οι οποίοι την παρακολούθησαν με φανερό ενδιαφέρον και προσοχή, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε.

Οι Κεφαλλήνες με τη Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας» με τις υπέροχες μελωδίες, την μουσική παιδεία, ρυθμό και συνέπεια μάγεψαν στην κυριολεξία το κοινό, όπου τους καταχειροκρότησε. Μαέστρος ο ταλαντούχος κ. Βασίλης Περλικίδης. Συγχαρητήρια.

Ο Καλλιτεχνικός – Χορευτικός- Παραδοσιακός Σύλλογος Φραγκάτων Κεφαλονιάς «ο Μέρμηγκας» πάντα κοντά μας, που με το μπρίο τους το κεφαλλονίτικο ταπεραμέντο που τους διακρίνει και το κέφι τους μας ξεσήκωσαν. Παρέα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχαιράδου «η Αγία Μαύρα’ και την  Ομάδα Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού ‘Ο Σύρτης» συμπλήρωσαν την βραδιά προσθέτοντας το δικό τους Ζακυνθινό χρώμα και χορευτικό ταλέντο ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Κοντά και ο Σύλλογος Κρητών Ζακύνθου ‘ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ». Όλους τους ευχαριστούμε

Το «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Ναυτικό Μουσείο συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικά και αφιλοκερδώς είτε οργανώνοντας μόνο του τις εκδηλώσεις του είτε σε συνδιοργάνωση με Φορείς. Κίνητρο διοργανωτών και συμμετεχόντων είναι η προσφορά στον Τόπο μας. Έτσι κανένας παράγοντας δεν είναι ικανός να φρενάρει και να φθείρει την διάθεσή μας για δημιουργία.

Φέτος οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ζακυνθίων.

Για το

«ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Ναυτικό Μουσείο

Στ. Γασπαράτου Μιλάνου

NN1NN1NN1NN1NN1




00 inkefalonia general ad 300X250