Σπύρος Κουνάδης: «Όλα πάνε καλά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 10:11

Σπύρος Κουνάδης: «Όλα πάνε καλά»

Η περιπέτεια της υγείας του Σπύρου Κουνάδη ανησύχησε πολύ κόσμο που – και μέσα από την ιστοσελίδα - εκφράζει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση. Ο ίδιος δεν χάνει την αισιοδοξία του, παρόλο που θα χρειαστεί να παραμείνει στο Νοσοκομείο και το Σαββατοκύριακο. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

«Όλα πάνε καλά» μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο τέως αντιδήμαρχος, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα την Τετάρτη στο Νοσοκομείο με πρόβλημα στο αναπνευστικό.

Οι γιατροί έχουν κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και έχουν ξεκινήσει θεραπεία ώστε σύντομα ο Σπύρος Κουνάδης να πάρει εξιτήριο. «Ευχαριστώ τους γιατρούς του Νοσοκομείου και το προσωπικό για την άψογη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα τους» δηλώνει σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε στο Νοσοκομείο, ενώ αισθάνεται την ανάγκη να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους του συμπαρίστανται σε αυτή την περιπέτεια: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του και αυτούς που ήρθαν στο Νοσοκομείο, αλλά και αυτούς που επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά. Να είναι όλοι καλά».