Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την απεργία της 26ης Σεπτέμβρη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 21:32

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την απεργία της 26ης Σεπτέμβρη

Όλοι την Τετάρτη στην απεργία! Με το ΠΑΜΕ να στείλουμε βροντερό το μήνυμα: «Όχι άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία»! Να νεκρώσουμε χώρους δουλειάς, εργοστάσια, γιαπιά, υπηρεσίες, σχολειά, να κλείσουν τα μαγαζιά, να μην ανάψει τρακτέρ, να βγούμε όλοι στους δρόμους.


Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι νέοι και οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να αξιοποιήσουν την τεράστια δύναμη που τους δίνει η οργάνωση και ο συντονισμός του αγώνα τους ενάντια στην πολιτική που διαχειρίζεται την κρίση για να διασώσει το κεφάλαιο και γι' αυτό οδηγεί το λαό στον γκρεμό.

Οι πολιτικές συγκυβέρνησης - τρόικας και τα μέτρα που τις συνοδεύουν δεν έχουν καμιά σχέση με τις ανάγκες του λαού, ούτε με τα χρέη και τα ελλείμματα. Αποκλειστικό στόχο έχουν την ανάκαμψη των κερδών των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΠΑΜΕ, στο απεργιακό του κάλεσμα ξεκαθαρίζει: «Δεν ανεχόμαστε εμείς που παράγουμε όλο τον πλούτο να οδηγούμαστε στην εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των καπιταλιστών, να καταστρέφονται ή να λεηλατούνται πλουτοπαραγωγικές πηγές, να ληστεύεται ο πλούτος που παράγει η εργατική τάξη της χώρας μας, ο λαός μας και να γίνονται καταθέσεις στις Ελβετικές Τράπεζες.

Γι' αυτό δεν αναγνωρίζουμε κανένα χρέος, δεν παζαρεύουμε τρόπους αποπληρωμής του, δε ζητάμε καλύτερα μνημόνια, δεν υπάρχουν τέτοια. Απαιτούμε την κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων, την έξοδο της χώρας μας από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τη διαγραφή του χρέους. Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε δεκάρα».

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10:30

Η ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ