Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων: "Πόσοι μήνες χρειάζονται… για να τοποθετηθούν δύο καινούργιες μπασκέτες;"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 11:18

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων: "Πόσοι μήνες χρειάζονται… για να τοποθετηθούν δύο καινούργιες μπασκέτες;"

Ανακοίνωση από τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων

Στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχάτων διαπιστώθηκε η ανάγκη αλλαγής μπασκετών από το προηγούμενο σχολικό έτος. Από τον Σεπτέμβριο οι παλιές μπασκέτες είχαν καταστραφεί και τα ταμπλό τους έπεφταν κομμάτι – κομμάτι πάνω στους μαθητές.

Με ενέργειες του Δήμου μας, παραγγέλθηκαν οι καινούριες μπασκέτες, οι οποίες από τον Σεπτέμβριο βρίσκονται στην αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων.

ΓΙΑΤΙ; Γιατί ακόμα δεν έχει έρθει ο κατάλληλος τεχνίτης για να τις τοποθετήσει…

Παρά τις πολλές προσπάθειες και τις αναρίθμητες επικλήσεις της Διευθύντριας του Σχολείου και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς τους τοπικούς αρμοδίους, κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να στείλει τον κατάλληλο τεχνίτη για να λύσει το πρόβλημα της επικινδυνότητας του προαυλίου.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι δεν είναι όλα θέματα χρημάτων, αλλά πολιτικής βούλησης και ενδιαφέροντος να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις, όχι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά για το καλό της κοινωνίας η οποία τους επέλεξε να την υπηρετούν.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βλαχάτων

IMG 20180227 081829IMG 20180227 081844IMG 20180227 082249

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250