Στο Αργοστόλι βρέθηκε ο Βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος - Κάλπες για την ανάδειξη συνέδρων του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 13:31

Στο Αργοστόλι βρέθηκε ο Βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος - Κάλπες για την ανάδειξη συνέδρων του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» (VIDEO)

Από τον Χρήστο Λαμπράκη

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε το Σάββατο ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, πραγματοποιώντας πολιτική ομιλία στο Ξενοδοχείο «Μουϊκης», ενόψει του επικείμενου ιδρυτικού συνεδρίου στις 16 – 18 Μαρτίου.

Σχολιάζοντας το σκάνδαλο NOVARTIS , αν και τάχθηκε υπέρ της πλήρους διαφάνειας, κατηγόρησε την κυβέρνηση για μεθόδευση και προσπάθεια να σπιλωθούν πρόσωπα , ενώ εξήρε το έργο των Υπουργών του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια περιορισμού της φαρμακευτικής δαπάνης.

Αναφερόμενος στο «Σκοπιανό» υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να συζητήσει την επίλυση του προβλήματος, εάν δεν ξεκαθαριστεί από την πλευρά των Σκοπίων ότι δεν έχει αλυτρωτικές  διαθέσεις  , ενώ υπογράμμισε τα ζητήματα της γλώσσας και των συνόρων.

Ο Βουλευτής πρότεινε η γειτονική χώρα να αλλάξει το Σύνταγμά της με Διεθνή Συνθήκη και τόνισε η χώρα μας να μην απωλέσει κανένα Εθνικό Δικαίωμα.

Στα εσωτερικά ζητήματα τώρα, ο κ. Κωνταντόπουλος στάθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ισχυρού πόλου στην κεντροαριστερά , ο οποίος θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Ν.Δ. και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί στη δεύτερη θέση των ερχόμενων Εθνικών Εκλογών.

Μετά το τέλος της ομιλίας του ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις προσυνεδριακές διαδικασίες αλλά και τη μελλοντική παρουσία του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».

Κάλπη για την εκλογή συνέδρων

Την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να στηθούν κάλπες και στην Κεφαλονιά για την ανάδειξη των τοπικών εκπροσώπων του Ιδρυτικού Συνεδρίου, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρισθεί αν οι εκλογείς θα μπορούν να ψηφίσουν στις ίδιες περιοχές όπου ψήφισαν για το Πρόεδρο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι πήραν μέρος στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου και δήλωσαν ότι συμμετείχαν ως μέλη του νέου φορέα.

Επίσης όσα μέλη εγγραφούν στην ιστοσελίδα kinimaallagis.gr έως τις 26 Φεβρουαρίου.

https://youtu.be/V3VgpNJbEKM

DSC 0002

Την ομιλία προλόγησε ο Γραμματέας της τοπικής της ΔΗΣΥ Γεράσιμος Κουγιανός

DSC 0009

DSC 0012




00 inkefalonia general ad 300X250