Υπο έλεγχο η φωτιά στον Καραβάδο - Ανανεωμένο ώρα 00.42 (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:55

Υπο έλεγχο η φωτιά στον Καραβάδο - Ανανεωμένο ώρα 00.42 (photos  + video)

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΩΡΑ 00.44 Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο έξω από τον Καραβάδο στη θέση «Άγκυρα» και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. ΩΡΑ 10.30 Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει λίγο έξω από τον Καραβάδο στη θέση «Άγκυρα» και αυτή τη στιγμή έχει κατεύθυνση προς τον Άγιο Ανδρέα Μηλαπιδιάς. Η Πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 9 το βράδυ και αμέσως πήρε μεγάλες διαστάσεις. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


Ηδη στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πολλά οχήματα και πολλοί Εθελοντές απο τα Βλαχάτα με υδροφόρες, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας των Μεταξάτων. Οι  άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεράνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης. Στο σημείο της πυρκαγιάς έφτασε και ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής για να ενημερωθεί από τον διοικητή της πυροσβεστικής Μιλτιάδη Τετενέ.

Υπάρχουν μικρές εστίες και στα Δοριζάτα. Έντονος είναι ο καπνός στα πρώτα σπίτια στα Περατάτα και η ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Κάποιες ψιχάλες που έχουν πέσει στο σημείο της φωτιάς δεν έχουν βοηθήσει. Ισως αργότερα μια δυνατή μπόρα να βοηθήσει στην κατάσβεσή της.

 Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια και ευχή όλων είναι να μην αλλάξει η φορά του ανέμου.

https://www.youtube.com/watch?v=25LuGxBGhLw
https://www.youtube.com/watch?v=ZftaM4UmiH0

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ