Εκλεκτά προϊόντα και αγαπημένες ελληνικές γεύσεις και μυρωδιές από την ΑΒ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 22:08

Εκλεκτά προϊόντα και αγαπημένες ελληνικές γεύσεις και μυρωδιές από την ΑΒ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει γενιές ελλήνων παραγωγών, εμπιστεύεται το μεράκι τους και επιλέγει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα! Στα 73 χρόνια δραστηριοποίησής της, η φιλοσοφία της παραμένει ίδια και απαράλλαχτη. Συνεργάζεται και στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της αγαπημένες γεύσεις και μυρωδιές του τόπου μας!

Για την ΑΒ, η στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και η προώθηση των ελληνικών προϊόντων δεν αποτελεί τέχνασμα των καιρών αλλά την καρδιά της φιλοσοφίας της εταιρείας, με σκοπό να προσφέρει καθημερινά στον Έλληνα καταναλωτή θρεπτικά, υγιεινά, ασφαλή και οικονομικά ελληνικά προϊόντα. Η ΑΒ συνεχίζει να θέτει ως βασική προτεραιότητα τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και των ελληνικών προϊόντων μέσω της προνομιακής ανάδειξής τους στους χώρους πώλησης, μέσα από τα ειδικά έντυπα που προωθούν τα φρέσκα προϊόντα από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και με την υποστήριξη του κινήματος «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Η ΑΒ στηρίζει, πιστεύει και αγκαλιάζει γενιές Ελλήνων παραγωγών. Καθοδήγει, εκπαιδεύει και παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια και τεχνογνωσία που χρειάζονται για να προσφέρουν στον Έλληνα καταναλωτή τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, προϊόντα που κουβαλούν το μοναδικό «άρωμα» και τη γεύση του τόπου προέλευσής τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία εμπιστεύεται το μεράκι των παραγωγών και συνεργάζεται μαζί τους με συνέπεια και σεβασμό. Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικονομία της χώρας, επιθυμεί να αναδείξει και να τονίσει αξίες όπως η ελληνικότητα, η παράδοση, η ποιότητα, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία καθώς και ο σεβασμός στον άνθρωπο.

Μια παράδοση 73 χρόνων συνεχίζεται δυναμικότερα από ποτέ.




00 inkefalonia general ad 300X250