Νέα Πνοή για Γασπαρινάτο : Παρουσιάζεται ως σωτήρας, αλλά αδυνατεί να δώσει απαντήσεις στους επαγγελματίες

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 08:57

Νέα Πνοή για Γασπαρινάτο : Παρουσιάζεται ως σωτήρας, αλλά αδυνατεί να δώσει απαντήσεις στους επαγγελματίες

«Οι κονδυλοφόροι του δημαρχείου να διατηρούν ένα επίπεδο στα κείμενά τους»

Αποδεικνύεται ότι τα φερέφωνα του μεγάρου, τα οποία διεξάγουν τον προεκλογικό αγώνα του Γασπαρινάτου για το Επιμελητήριο, τελούν εν πλήρη συγχύσει ή απλώς εφαρμόζουν την τακτική της παραπλάνησης. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

Αντί λοιπόν να λάβουμε απάντηση στα σοβαρά ερωτήματα που θέσαμε στον κο Γασπαρινάτο, προφανώς διότι δεν έχουν τι να απαντήσουν στον επιχειρηματικό κόσμο, με ασυνάρτητα κείμενα περί λάσπης και εμφυλίου, και με αναρτήσεις στο facebook προσπάθησαν να στρέψουν την προσοχή όχι στην ουσία, αλλά στις φήμες.

 Ως Νέα Πνοή, ούτε υιοθετούμε ανυπόγραφα άρθρα στα ΜΜΕ ούτε τα επικροτούμε. Τι πιο πρόσφορο άλλωστε για την προβοκάτσια, ανύπαρκτα ή κατασκευασμένα κείμενα και ψευδείς δηλώσεις να παρουσιάζονται ως αληθινά, εξυπηρετώντας τον σκοπό της παραπλάνησης.

Περιμέναμε να απαντήσει σοβαρά στα σαφή ερωτήματα που θέσαμε ο κος Γασπαρινάτος, αν και ήδη έχει εκτεθεί, αφού ότι γράφει στο διαδίκτυο δεν ξεγράφει.

Το να βάζουν όμως στο στόμα υποψηφίων της Νέας Πνοής ανύπαρκτες δηλώσεις κατά προσώπων ή να ονειρεύονται εμφυλίους (μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια), είναι κατάπτυστο, σαν τις μεθόδους που εφαρμόζουν για να εκμαιεύσουν ψήφους !! Ο νοών νοείτω.

Θα επιμείνουμε στα ερωτήματά μας προς τον κο Γασπαρινάτο διότι δεν μπορεί να παρουσιάζεται ένας άνθρωπος από το πουθενά ως ο σωτήρας των επιχειρηματιών, την ώρα που αδυνατεί να απαντήσει στις καίριες ερωτήσεις που ζητάνε οι επαγγελματίες απάντηση. Εφόσον δεν γνωρίζει περί των επιμελητηριακών θεμάτων, θα θέλαμε να ξέρουμε ποιους σκοπούς εξυπηρετεί η επιλογή του. Μπορεί να μιλήσει σοβαρά, ή περιμένει να του πούνε τι θα πει;

Παρακαλείστε οι κονδυλοφόροι του δημαρχείου να διατηρήσετε ένα επίπεδο στα κείμενά σας και στις απαντήσεις που δίνετε, διότι όπως έχετε διαπιστώσει δεν απαντούμε σε προκλήσεις, αλλά ζητάμε ουσιαστικό διάλογο. Ψέμματα μπορείτε να γράφετε ελεύθερα, μιας και ούτως ή άλλως, κανείς δεν πιστεύει τα μυθεύματά σας!

Εκ του Γραφείου τύπου της

Νέας Πνοής.




00 inkefalonia general ad 300X250