Θερμά συγχαρητήρια στο βιβλιοπωλείο “Happy House”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 15:35

Θερμά συγχαρητήρια στο βιβλιοπωλείο “Happy House”

 Από την Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά το βιβλιοπωλείο «Happy House» στο Ληξούρι και ειδικότερα τον κ. Χαράλαμπο Μουρελάτο για την όμορφη πρωτοβουλία του να στηρίξει οικονομικά το σωματείο μας από τις πωλήσεις των βιβλίων, που παρουσιάστηκαν εκεί το φετινό καλοκαίρι.

Η πράξη του να βοηθήσει στο έργο της Ένωσης, αλλά και στη βέλτιστη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ» δε σταμάτησε εκεί. Πρόσφατα μας επισκέφτηκε στους χώρους μας έχοντας ως κύριο σκοπό να δώσει χαρά στα παιδιά της Δομής και να την ενισχύσει με γραφική ύλη, υλικά κατασκευών και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, πρότεινε τη δημιουργία μιας λίστας από το προσωπικό του Κέντρου με όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία καθημερινής χρήσης διαθέτοντας σε εμάς το μεγαλύτερο ή και ολόκληρο μέρος της δωρεάν από το βιβλιοπωλείο του και αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη ευαισθησία του.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά από την πολυετή εμπειρία του τις ανάγκες, που έχει ένα Κέντρο, που υποστηρίζει τη φροντίδα, τη μάθηση και τις Τέχνες σε είκοσι τρία (23)  Άτομα με Αναπηρία. Ένα μεγάλο πλήθος από διαφορετικά είδη γραφικής ύλης και εκπαιδευτικών παιχνιδιών χρειάζονται σε καθημερινή βάση για τους ωφελούμενους του Κ.Δ.Η.Φ. προσφέροντάς τους εκπαιδευτική και δημιουργική απασχόληση, αλλά και ευχαρίστηση.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τέτοιες πράξεις μας εκπλήσσουν όμορφα και για αυτές είμαστε ευγνώμονες, καθώς κατά διαστήματα και άλλα τοπικά καταστήματα και ελεύθεροι επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων μας έχουν αγκαλιάσει και έχουν αποδείξει την ευαισθησία και την αγάπη τους ενισχύοντάς μας και με υλικά αγαθά.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο εκτιμά και συγχαίρει πάντοτε τέτοιες γενναιόδωρες πράξεις. Τις έχουμε πραγματικά ανάγκη!

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος

 Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

 Γερασιμούλα Σταθάτου

           




00 inkefalonia general ad 300X250