Στον Πόρο η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 13:21

Στον Πόρο η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Έλληνων βρέθηκε στον Πόρο, προσκεκλημένοι του προέδρου της συντονιστικής επιτροπής κ. Καμπίτση Βασίλη, ο οποίος παρέθεσε δείπνο τόσο στα μέλη της Σ.Ε., όσο και στον τομεάρχη και προεδρεύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Πετράτο Γεράσιμο, καθώς και στους πολιτευτές της περιφέρειάς μας κ. Αποστολάτου Γιώτα, Τζωρτζάτο Γεώργιο, και Λυκούδη Σταύρο.

Ο πρόεδρος κ. Καμπίτσης Βασίλης, σε κλίμα ευφορίας και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τόνισε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε έναν έντονο προβληματισμό για το δύσκολο αύριο που έρχεται, ενόψει μάλιστα των σκληρών και απαράδεκτων οικονομικών μέτρων της συγκυβέρνησης Σαμαρά. Έθεσε επίσης και οργανωτικά θέματα, προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και ο τόπος μας, καθώς και τρόποι κινητοποίησης για τον τρόπο δράσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κεφαλονιά-Ιθάκη. Συζητήθηκαν επίσης τρόποι επικοινωνίας με τους απλούς πολίτες γιατί ο λόγος ανήκει σε αυτούς.

Βρισκόμαστε μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα, για τον τόπο καθώς και για την ίδια την κοινωνία. Καλούμαστε όλοι να είμαστε στις επάλξεις, σε εγρήγορση και έτοιμοι να δώσουμε τον καθάριο μας αγώνα όπου χρειαστεί.

Το λόγο έλαβαν επίσης τόσο ο τομεάρχης και προεδρεύων Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Πετράτος Γεράσιμος όπου ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Καμπίτση και χαιρέτησε τα μέλη και τους πολιτευτές και δήλωσε ότι είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε σαν Σ.Ε., όσο και οι πολιτευτές όπου και αυτοί με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον κ. Καμπίτση και δήλωσαν ότι και αυτοί συμπορεύονται μαζί με τη Σ.Ε. και σε συνεργασία με τους πολίτες, τη Σ.Ε. και τον Τομεάρχη θα θέτουν τα προβλήματα στα κεντρικά γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αθήνα. Τέλος μίλησαν και τα μέλη του συμβουλίου της Σ.Ε. όπου έθεσαν τους προβληματισμούς τους, θέματα οργανωτικά και προβλήματα που αφορούν την περιφέρεια Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Στο τέλος ευχήθηκαν όλοι καλή επιτυχία, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η Σ.Ε. όταν μάλιστα η χώρα και ο τόπος μας μαστίζονται από τεράστια προβλήματα και βρίσκονται μπροστά σε ένα αβέβαιο αύριο δυσοίωνο μέλλον και αδιέξοδο.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Ετικέτες: