Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής «Μην τολμήσετε..»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 19:13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνα με πληροφορίες που δέχεται ο επικεφαλής της Τ.Ο. Κεφαλονιάς κ. Χριστόφορος Χουρμούζης, την προσεχή Πέμπτη κλιμάκιο αποτελούμενο απο τη Βουλευτή Κεφαλονιάς κ. Θεοπεφτάτου και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (ποίου πολίτη; δεν ξέρουμε) κ. Δένδια, ενδέχεται να επισκεφθούν το νησί μας, με σκοπό την εύρεση χώρου για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών.

Ευχόμαστε αυτές οι πληροφορίες να είναι αναληθείς και ανυπόστατες και σε καμία περίπτωση να μην έχει περάσει ούτε καν σαν σκέψη απ το μυαλό τους κάτι τέτοιο.

Σε αντίθετη περίπτωση να είναι σίγουροι ότι όχι μόνο θα μας βρούν μπροστά τους, αλλά να είναι έτοιμοι για μια νέα "επανάσταση" που θα ξεκινήσει απ την Κεφαλονιά όπως το 1821 με τη Μάχη του Λάλα.

Οι Κεφαλονίτες ήδη έχουν υποστεί πολλά απο το παρεμπόριο που δρά ανεξέλεγτα στον τόπο μας και δεν αντέχουν άλλο.

Δέν μπορεί ο εκάστοτε Δήμαρχος, λόγω ανικανότητας δικής του και των συνεργατών του να μην μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των Ρομά, που εδώ και χρόνια μένουν στον τόπο μας και να έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να αντιμετωπίσει 2000 και πλέον λαθρομετανάστες.

Βέβαια υπάρχει τρόπος, αν ο κάθε ψηφοφόρος των "αριστερών δυνάμεων" δεσμευθεί οτι μπορεί να φιλοξενήσει να συντηρήσει και να περιθάλψει.... τα αδέλφια του.... στο σπίτι του.

Δεν είναι δυνατόν η προσπάθεια αποκατάστασης της ιστορίας και της αφύπνισης του εθνικιστικού συναισθήματος, που κάνει η Χρυσή Αυγή, με την αναστηλώση του άγαλματος του Ιωάννη Μεταξά, που είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και με τόση ευκολία "πετάχτηκε", να συναντά τόσα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά εμπόδια απο τους "άρχοντες του τόπου" και να προτιμούν να ακολουθούν τις εντολές των "κυρίων" της κυβέρνησης, που λένε σε όλα "ΝΑΙ".

Κεφαλονίτες, Κεφαλονίτισες ήρθε η ώρα της

αντεπίθεσης!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ