Συνέντευξη Τύπου βουλευτή ΝΔ, Μάνου Κόνσολα, στο Αργοστόλι: «Ζούμε έναν παραλογισμό... »

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 13:25

Συνέντευξη Τύπου βουλευτή ΝΔ, Μάνου Κόνσολα, στο Αργοστόλι: «Ζούμε έναν παραλογισμό... »

«Φουλ επίθεση» στην Κυβέρνηση, από τον Βουλευτή Δωδεκανήσου κατά την συνέντευξη Τύπου στα νέα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Αργοστόλι

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, στα νέα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Ριζοσπαστών στο Αργοστόλι.

Στο πάνελ, εκτός από τον κ. Κόνσολα, βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης, οπως επίσης και ο Νότης Μαρκάτος, Περιφερειακός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κόνσολας, αφού έκανε την τοποθέτησή του, εν συνεχεία δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι το παρών τόσο στην συνέντευξη Τύπου, όσο και στην συνέλευση που ακολούθησε, έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (Ανουσάκης, Κεκάτος, Παπαδάτος, Κουρκουμέλης), ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, η Τζόγια Γρουζή, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κεφαλονιάς Παναγής Καππάτος, ο Σάββας Σαββαόγλου, ο Δημήτρης Φιοραβάντες, η Αθηνά Αυγουστάτου και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της τοπικής ΝΔ.

«Ζούμε έναν παραλογισμό... » ξεκίνησε αρχικά στην τοποθέτησή του ο κ. Κόνσολας, ο οποίος από τις πρώτες του λέξεις στράφηκε κατά της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

«Η Κυβέρνηση Τρίπρα, φέρνει ένα μύθευμα που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και αποτελεί προσβολή απέναντι στους πολίτες και μία ύβρη απέναντι στην αλήθεια. Φέρνει ένα εξίσου βαρύ Μνημόνιο» ήταν τα λόγια του και συνέχισε: «Η Κυνέρνηση του κ. Τσίπρα, φέρνει το 4ο Μνημόνιο, χωρίς πρόσθετη χρηματοδότηση. Φέρνει δηλαδή μέτρα, χωρίς χρηματοδότηση. Παράλληλα μειώνει το αφορολόγητο 5.300 ευρώ με αποτέλεσμα χαμηλόμισθοι και χαλημοσυνταξιούχοι και από την πρώτη ημέρα του 2019, θα μειωθούν και άλλο οι συντάξεις. Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, είναι ανίκανη και έχει επιλέξει από την ανάπτυξη, την φτωχοποίηση. Αντιθέτως η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει την αλήθεια. Δεν υπόσχεται ότι θα πετύχει την άμεση αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων, όμως μπορούμε να πετύχουμε την μείωση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις...και λέει πάντα την αλήθεια..."

"Τα έσοδα μειώθηκαν στον τουρισμό..."

Ο κ. Κόνσολας, ως τομεάρχης τουρισμού, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα... «Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι ήρθαν περισσότεροι τουρίστες, όμως οι εισπράξεις του 2016 είναι μικρότερες από του 2015 και του 2017 θα ειναι μικρότερες από το 2016...Ο αριθμός των επισκεπτών δεν καθορίζει τα έσοδα».

Αναπάντητα ερωτήματα... 

Φυσικά, δεν απαντήθηκε με σαφήνεια από τον κ. Κόνσολα η ερώτηση μας για το πώς θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμά της ως Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, από την στιγμή που από το 2019 μέχρι το 2022 θα κληθεί να εφαρμόσει τα μέτρα που θα ψηφιστούν σε λίγες μέρες από την τωρινή Κυβέρνηση...

Ο κ. Κόσνολας, αναφερόμενος σε αυτό είπε ότι «η Νέα Δημοκρατία, έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να διαχειριστεί μνημόνια που κληρονόμησε και να αντέξει το βαρύ φορτίο και σύντομα θα έρθει η ώρα που η ελληνική κοινωνία θα αποδώσει ευθύνες στην Κυβέρνηση Τσίπρα με το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές... όμως δεν θα τους αφήσουμε να φυγαδευτούν όταν φεύγουν».

«Αυτοδύναμη Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές...»

«Οσο γρηγορότερα φύγει αυτή η Κυβέρνηση, τόσο λιγότερες θα είναι και οι πληγές που θα αφήσει» τόνισε, ενώ έκανε και εκτίμηση πως η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές θα είναι «αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Αναφορικά για το εάν η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη ακόμα και για ... αιφνιδιαστικές εκλογές, ο κ. Κόνσολας, απάντησε πως: «Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη... είναι πανέτοιμη».

«Τα συζητάμε, "σκοτωνόμαστε" και συνυπάρχουμε...»

Προς το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, ήρθε με ερώτηση δημοσιογράφου και το κομμάτι της ενότητας στην τοπική Νέα Δημοκρατία. Πάνω σε αυτό, ο κ. Κόνσολας, δήλωσε πως δεν έχει καταλάβει κάποια δυσλειτουργία ή να υπάρχουν διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των στελεχών...

Μάλιστα όπως τόνισε: «Η πολιτική δεν έχει ρομαντικό χαρακτήρα, έχει σκληρά χαρακτηριστικά και όποιος δεν αντέχει να κάνει άλλη δουλειά και να μην μπαίνει σε αυτή... Οι αντίπαλοί μας δεν είναι εσωτερικοί, οι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα της χώρας. Και αν καμιά φορά υπάρχουν διαφωνίες, τα συζητάμε, "σκοτωνόμαστε" και συνυπάρχουμε...».

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0010DSC 0012DSC 0013DSC 0014DSC 0016DSC 0018DSC 0020DSC 0021DSC 0023DSC 0024DSC 0026DSC 0027DSC 0028DSC 0029DSC 0031DSC 0032DSC 0034

Μετά την συνέντευξη Τύπου, αναμνηστική φωτογραφία με τον κ. Κόνσολο, έβγαλαν η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουλουριώτου 

DSC 0037

και ο δημοσιογράφος Σπύρος Αλεβιζόπουλος 

DSC 0039

 

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250